Har nyss ätit med eleverna, vet inte vad det var för knas med lunchen idag för jag började må väldigt illa snabbt efteråt och fick jätteont i magen. Det ger nog med sig, eller jag hoppas det åtminstone. Har lite smått fobi för illamående och oroar mig alltid för att bli smittad av magsjukor. Sådant ligger högt på min hypokondriska rädsla för sjukdomar. Allra högst upp är så klart kroniska sjukdomar som; Cancer, HIV, AIDS och liknade, men bland vanliga dagliga sjukdomar ligger magsjuka absolut på topplistan.

Eleverna har kort dag idag då vi har pedagogisk eftermiddag och jag ska rätta nationella prov i matematik och då B-provet. Efter jobbet åker jag hem, lagar middag och tar mig en promenad. Kanske får jag med mig William på promenaden, och efter det ska jag försöka skriva lite på uppgifter jag har att göra. Sedan ska jag sova, och har tänkt att sova enda tills sju imorgon bitti. Klockan 10:00 har jag tid för att fixa mina naglar och efter det ska jag hem, plugga och skriva och sedan ska helgen få ta mig dit den vill.

Vad ska du göra i helgen? Några speciella planer? Blir det lugnt eller händer det något roligt?

30 kommentarer

 1. Åh, så skönt att börja helgen redan imorgon. Jag ska ha provsminkning med en brud i helgen, men i övrigt blir det rätt lugnt som det ser ut nu 🙂

 2. Här blir det nog rätt lugnt i helgen ? Har inga planer i varje fall mer än städning och träning på söndag.
  Skönt när det inte är så mkt planerat faktiskt ?

  Ett tag hade jag i sambon en vana att alltid direkt efter middagen så gick vi en promenad på ca 5-6 km. Det var väldigt skönt. Tyvärr har vi kommit av oss helt med det numer. Men jag tränar ju iof 6 dagar/vecka ändå ?

  Svar: Jaaaa jag har jättespännande och roligt jobba ? Jag jobbar som Biomedicinsk Analytiker på ett mikrobiologiskt lab på sjukhuset ?

  1. Åh låter härligt :). Är bra att ladda om :). Skönt det där med promenader eller hur, förstår att det blir så :). Men all form av motion är ju bra och du tränar ju så det är ju bra det med 🙂

 3. svar Tack snälla, snälla Du <3 det är verkligen snällt sagt.

  Att må dåligt är inte kul å jag förstår Din rädsla för magsjuka,
  jag är ju lite likadan.

  Jag hoppas på en lugn helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: