När man har rast.

Har nyss ätit med eleverna, vet inte vad det var för knas med lunchen idag för jag började må väldigt illa snabbt efteråt och fick jätteont i magen. Det ger nog med sig, eller jag hoppas det åtminstone. Har lite smått fobi för illamående och oroar mig alltid för att bli smittad av magsjukor. Sådant ligger högt på min hypokondriska rädsla för sjukdomar. Allra högst upp är så klart kroniska sjukdomar som; Cancer, HIV, AIDS och liknade, men bland vanliga dagliga sjukdomar ligger magsjuka absolut på topplistan.

Eleverna har kort dag idag då vi har pedagogisk eftermiddag och jag ska rätta nationella prov i matematik och då B-provet. Efter jobbet åker jag hem, lagar middag och tar mig en promenad. Kanske får jag med mig William på promenaden, och efter det ska jag försöka skriva lite på uppgifter jag har att göra. Sedan ska jag sova, och har tänkt att sova enda tills sju imorgon bitti. Klockan 10:00 har jag tid för att fixa mina naglar och efter det ska jag hem, plugga och skriva och sedan ska helgen få ta mig dit den vill.

Vad ska du göra i helgen? Några speciella planer? Blir det lugnt eller händer det något roligt?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “När man har rast.

 • 19 april, 2018 at 12:51
  Permalink

  Så kul att fixa naglarna! Skulle jag också behöva ?

  Reply
 • 19 april, 2018 at 13:47
  Permalink

  I helgen ska vi städa och tvätta bilen samt äta middag på pitchers är det tänkt, utöver det blir det lugnt 😀

  Reply
  • 19 april, 2018 at 20:39
   Permalink

   Åh så skönt :). Sånt där som är härligt att ha avklarat sen :). Mysigt med middag på Pitchers 😀

   Reply
 • 19 april, 2018 at 13:49
  Permalink

  Åhh hade också velat fixa mina naglar! ?

  Reply
 • 19 april, 2018 at 13:56
  Permalink

  Jag har faktiskt inga planer för helgen ännu! Skönt tycker jag 🙂

  Reply
  • 19 april, 2018 at 20:32
   Permalink

   Så skönt det med :). Att bara då ta dagen som den kommer 🙂

   Reply
 • 19 april, 2018 at 14:59
  Permalink

  Åh, så skönt att börja helgen redan imorgon. Jag ska ha provsminkning med en brud i helgen, men i övrigt blir det rätt lugnt som det ser ut nu 🙂

  Reply
  • 19 april, 2018 at 19:34
   Permalink

   Ja det är jätteskönt :). Så härligt att få börja helgen på torsdagar :). Åh så kul det låter :D.

   Reply
 • 19 april, 2018 at 20:38
  Permalink

  Här blir det nog rätt lugnt i helgen ? Har inga planer i varje fall mer än städning och träning på söndag.
  Skönt när det inte är så mkt planerat faktiskt ?

  Ett tag hade jag i sambon en vana att alltid direkt efter middagen så gick vi en promenad på ca 5-6 km. Det var väldigt skönt. Tyvärr har vi kommit av oss helt med det numer. Men jag tränar ju iof 6 dagar/vecka ändå ?

  Svar: Jaaaa jag har jättespännande och roligt jobba ? Jag jobbar som Biomedicinsk Analytiker på ett mikrobiologiskt lab på sjukhuset ?

  Reply
  • 19 april, 2018 at 21:41
   Permalink

   Åh låter härligt :). Är bra att ladda om :). Skönt det där med promenader eller hur, förstår att det blir så :). Men all form av motion är ju bra och du tränar ju så det är ju bra det med 🙂

   Reply
 • 19 april, 2018 at 20:52
  Permalink

  Vad jobbigt att du mådde illa efter lunchen och jag har också fobi mot magsjuka! Kramis

  Reply
  • 19 april, 2018 at 21:38
   Permalink

   Har IBS så var det denna gång, glädjande för mig :-p 😀

   Ja det är hemskt 😮

   Reply
 • 19 april, 2018 at 21:28
  Permalink

  svar Tack snälla, snälla Du <3 det är verkligen snällt sagt.

  Att må dåligt är inte kul å jag förstår Din rädsla för magsjuka,
  jag är ju lite likadan.

  Jag hoppas på en lugn helg.

  Reply
 • 19 april, 2018 at 23:14
  Permalink

  Härligt med nagelfix 🙂
  I helgen ska jag till danmark på bröllop?

  Reply
 • 20 april, 2018 at 06:35
  Permalink

  Hua nationella prov. Jag kommer ihåg när jag jobbade på högstadiet och skulle rätta svenskproven. Vilket jobb!!

  Reply
  • 20 april, 2018 at 18:31
   Permalink

   Ja fy verkligen. Det tar sådan tid och helt galet hur mycket resurser på det :-o.

   Reply
 • 20 april, 2018 at 22:01
  Permalink

  Det var säkert glutamat i maten! Har för mig att det inte passar så bra ihop med IBS-mage… ?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: