En godkänd tentamen, motionsrundor och två mjukglassar.

När jag kom hem från jobbet idag fixade jag middag åt mig och William. Det blev lite pasta och det åt vi tillsammans samtidigt som vi hade tid att prata med varandra. Det är så fint att få umgås tillsammans en stund.

Efter maten såg jag att att det kommit ett e-post om ett registrerat betyg i Ladock. Jag var tvungen att genast kolla upp detta, och glädjande nog är jag godkänd på min tenta som jag fick komplettera! Blev så himlans glad, nu slipper jag tänka på den tentan mera. Eftersom jag fixat tentan så jag kände jag för att fira med mjukglass efter att jag tagit min dagliga promenad.

Så jag tog mig en promenad, jag går minst 10000 steg varje dag, det är jätteskönt. Promenader gör så att jag varva ner, samt att jag mår väldigt bra efteråt. Jag brukar slå igång en podcast, det är ganska lagom att lyssna på medan jag motionerar. Stannade vid olika platser för att spana in vad vårfloden gjort med naturen. Det är häftigt att se, tog en bild och fortsatte med promenaden. Då ringde Lisa så jag pratade med henne hela vägen hem. Väl hemma så frågade jag William om vi skulle gå till MAXI för att köpa mjukglassarna jag ville fira mitt betyg med. Det ville han så vi gick dit, åt varsin glass och pratade.

Nu är det alldeles strax dags för mig att gå och lägga mig. Jag är nöjd med den här torsdagen, det känns som jag hunnit med en hel del. Hoppas din torsdag varit bra den med?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “En godkänd tentamen, motionsrundor och två mjukglassar.

 • 19 april, 2018 at 23:34
  Permalink

  Stort grattis till godkänt! 😀 Vet vilken lättnad det är!

  Reply
 • 19 april, 2018 at 23:52
  Permalink

  Grattis till den klarade tentan! Åhh vad gott med mjukglass 🙂

  Reply
  • 20 april, 2018 at 18:26
   Permalink

   Tack :D. Så nöjd med att fixat den :). Visst är det gott 😀

   Reply
 • 20 april, 2018 at 00:21
  Permalink

  mm men va gott o grattis o ha klarat det känns så skönt då

  Reply
 • 20 april, 2018 at 06:32
  Permalink

  Grattis till godkänd tenta.. Bra jobbat.. Å de där glassarna såg inte fy skam ut..

  Reply
  • 20 april, 2018 at 18:32
   Permalink

   Åh tusen tack :D. Det kändes så skönt :). Bara några poäng till nu så är man klart med första året :-o. Helt galet, snart 30 poäng inom specialpedagogsprogrammet. Förstår knappt hur det gick till 🙂

   Reply
 • 20 april, 2018 at 07:11
  Permalink

  Grattis, så duktig Du är, självklart ska Du fira en lyckad tenta <3
  Bra Du är som går minst 10000 steg om dan, bra jobbat 🙂

  Reply
  • 20 april, 2018 at 18:30
   Permalink

   Tusen tack fina du <3. Tack :D. Det känns så skönt, tror man får många hälsofördelar 🙂

   Reply
 • 20 april, 2018 at 14:54
  Permalink

  Men gud så gott med mjukglass! Måste köpa det i helgen?

  Reply
 • 20 april, 2018 at 16:06
  Permalink

  Åh, så grym du är som klarade tentan! Klart att det ska firas 🙂

  Reply
 • 20 april, 2018 at 21:59
  Permalink

  Jag har som tradition att varje år åka till laxbutiken i Ljungskile där de har toppingbuffé till glassen! Så mycket sommarkänsla i den traditionen!

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: