Ny vecka & nya möjligheter.

Man brukar säga att en ny vecka betyder nya möjligheter. Just idag hade jag önskat att semestern var här. Det är ynkliga 17 dagar kvar tills semestern. Jag längtar så mycket nu, tänker på känslan av att få sova lite längre på morgonen. Att ta vara på varje dag, det ska bli så skönt med ledighet.

Vissa dagar är man bara tröttare än andra. Jag har sovit lite sämre inatt, det har varit varmt. Ser framemot att komma hem från jobbet idag. Får bli precis 10000 steg idag och sedan hem och kanske sova en liten stund innan kvällen.

Den här veckan betyder också Västerås. Det i sin tur betyder att jag även måste passa på att studera idag, det är egentligen inte så jobbig att skriva själva uppgiften men jag får ingen motivation. Jag hoppas den kommer till mig snart motivationen, för den har varit sin bortblåst denna terminen. Blir kanske så när en kurs känns svår att ta till sig.

Nej, nu får jag ta och tagga mig själv med mantrat att det här är “den bästa dagen” och ge mig själv “fem bra saker med mig själv” då kommer jag genast bli mer peppad på denna måndag och nya vecka.

Vad gör du idag? Jobbar du idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

22 thoughts on “Ny vecka & nya möjligheter.

 • 21 maj, 2018 at 06:51
  Permalink

  17 dagar kommer gå fort ? lämgtar också till semestern!

  Reply
 • 21 maj, 2018 at 07:37
  Permalink

  Motivation är viktigt, kanske kommer den till Dig om Du sätter Dig ner i lugn å ro?
  Tänker lite på att när man har svårt att ta sig ut på promenad brukar det kännas bra när man väl kommit ut å börjat gå.
  Jag hoppas Du får en fin måndag.

  Reply
  • 21 maj, 2018 at 19:10
   Permalink

   Visst är det så :). Jo det är absolut så, nu är det lite väl mycket också har två slutuppgifter och så avslut med elever och påbörjan med nya.

   Reply
 • 21 maj, 2018 at 09:43
  Permalink

  förstår att du längtar till ledigheten! Hoppas du får en fin måndag 🙂

  Reply
 • 21 maj, 2018 at 10:51
  Permalink

  Trist att känna sig trött, men hoppas att det går bra på arbetet och att du kommer att kunna ta dig igenom kursen 🙂

  Reply
  • 21 maj, 2018 at 19:05
   Permalink

   Ja det är ju inte kul att vara trött direkt :). Ja det blir nog bra när man väl är där 🙂

   Reply
 • 21 maj, 2018 at 10:58
  Permalink

  Så härligt att kunna räkna ner till semestern! Det börjar snart bli dags för mig också, även om jag bara ska vara ledig i en vecka. Idag har jag ledig måndag, så jag tar det lugnt men försöker ändå beta av några uppgifter som jag borde göra för att slippa lite press i veckan.

  Reply
  • 21 maj, 2018 at 19:05
   Permalink

   Ja det känns verkligen så :). Jag ser framemot att få ladda om batterierna och kunna ta promenader precis när jag vill :). Härligt det låter med ledighet idag :D.

   Reply
 • 21 maj, 2018 at 11:04
  Permalink

  17 dagar är ingenting, men jag förstår att du längtar. ?

  Reply
 • 21 maj, 2018 at 11:12
  Permalink

  Motivationen kan inte alltid vara på topp 🙂 Här har den legat nere ett bra tag 🙂 Jag är alltid ledig eftersom jag har sjukpension, men idag ska det röjas, städas och donas här 🙂

  Reply
  • 21 maj, 2018 at 19:03
   Permalink

   Visst är det så :). Jag känner nog att jag verkligen skulle behöva ledig ett tag nu 🙂

   Reply
 • 21 maj, 2018 at 14:29
  Permalink

  Åh, hoppas att dagen flyter på bra för dig och att du är lite piggare imorgon! 17 dagar kommer gå hur snabbt som helst! <3

  Reply
  • 21 maj, 2018 at 19:00
   Permalink

   Absolut det gjorde den :). Ja känns helt ljuvligt ser framemot när dessa 17 dagar betyder semester 🙂

   Reply
 • 21 maj, 2018 at 15:32
  Permalink

  Jag har faktiskt varit hemma idag jag och killen ska till mormor och morfars stuga 😉

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: