Sitter på min rast, det är onsdag och jag sista dagen för denna arbetsvecka. Jag åker nämligen till Västerås och högskolan imorgon. Ser verkligen framemot att få komma dit, lära mig nya saker och utvecklas. Utbildningen är verkligen helt perfekt för mig, jag trivs så med den.

I lördags låg jag på filtar på gräsmattan i Kniva, utanför Björns mormor och solade. Jag fick då besök av en av hennes katter vid namnet Siven. Så jag tog två foton på på Siven i gräset, hon är väldigt fin. Liten med, född utomhus som “vildkatt”. Men blivit tam genom att Björn började plocka henne ur boet där hennes mamma lagt henne. Vi fick henne alltså tam genom att bära och klappa henne. Idag är hon riktigt tillgiven, hon kommer alltid fram när man ropar på henne.

Nu ska jag ta och avsluta rasten strax. Hoppas du har en fin onsdag!

30 kommentarer

  1. Så kul med utbildning, ibland funderar även jag på om jag ska plugga igen. Inte för att jag måste utan för att det är kul och utvecklade! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: