När hösten är mulen.

Idag har det varit en mulen dag, det har regnat och varit mulet om vartannat, dessutom var det galet kallt också. Kände idag att snart kommer min vinterjacka fram nu, jag står inte ut med denna kyla.

Jobbade i alla fall mina timmar innan jag åkte mot Willys och handlade. William ville ha mys sa han och det tänkte jag att vi kunde ha. Men nu från och med imorgon är det stopp på mys i en vecka.

Imorgon är det dags för Amningskurs för blivande föräldrar igen, jag går ju den då jag ska bli kursledare, jag är ju en av Amningshjälpens hjälpmammor. Förra veckan var riktigt spännande så det ska bli kul att gå denna vecka med. Det kanske låter konstigt för vissa men det är genom att stimulera min hjärna som jag känner att jag mår bra. Det är när hjärnan hamnar i ett läge där jag får tänka som min sorg, ångest och ledsamhet faller över mig.

Hoppas just du haft en fin månad. Nu är det två och en halv arbetsdag kvar för mig den här veckan. Jag jobbar tisdag, och onsdag i form av heldagar och torsdagar slutar jag 11:30 på. Därmed är det alltså 2,5 arbetsdagar kvar för mig det är ganska lyxigt på det viset att arbeta deltid.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

30 thoughts on “När hösten är mulen.

 1. Här har vi det grått och regnigt idag. Borde gå ut men hittar ingen motivation. Kanske jag borde köpa en ny regnjacka i stället för den som är från 80 talet, finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder som de säger

 2. Igår hade vi också ett vädans ruskigt väder, det blåste, regnade & var väldigt kallt :-/ Dock istället för att vara på mitt jobb hela dagen, så fick jag åka ambulans till sjukhuset med en man som behövde åka in & där satt jag med han på övervak inne på akuten i över 3 h på em innan jag tog Taxi tillbaka till stan & till jobbet. Kom tillbaka när det 15 min kvar av min arbetstid 🙂 Dock var det inget akut med han, men han var mycket dålig & när jag åkte så väntade han ännu på att komma till röntgen för an huvudröntgen. Så det vart en lugn jobbdag, men ändå var jag sjukt trött på kvällen sen 🙂
  Jeanette recently posted..Nya produkter

 3. Så spännande..jag har haft så skilda upplevelser av amning med mina barn. Att det inte fungerar alls till att det fungerat på bästa möjliga sätt men satte igång en fruktansvärd ångest i mig.
  Jag är så fascinerad av amning och allt som föjer med.
  Jenny recently posted..Update!

 4. Vad givande det måste kännas att hjälpa mammor att komma igång med amningen. Tänk om det vart lika vanligt för 20 år sen. Verkar även fantastiskt att jobba som dola.
  Ariella recently posted..Måndagslistan

 5. Håller med dig helt! Idag har det verkligen varit en blåsig, regnig och kall höstdag. Det har inte varit trevligt att gå utomhus utan den där vinterjackan. Slipper iaf myggen och alla dessa insekter 😉 Men det är ordentligt kallt :/ Låter mysigt med mys i veckan. Hade det idag med. Lite mys nu på kvällen med sambon. Har dock paltkoma och kommer förmodligen dra mig tillbaka i ide 🙂
  Moen recently posted..➳ Var tar all tid vägen?!

 6. Åh, vädret är så trist! Även här har det varit mulet och regnigt hela dagen.. Det är dock fortfarande varmt ute så någon vinterjacka behövs inte här ännu vilket är skönt 🙂

 7. Tycker du gör helt rätt i att plocka fram vinterjackan, så tråkigt väder nu! Har redan börjat använda min från och med en månad tillbaka då och då 😄 Skönt att ha ledigt i veckan, hoppas på lite sol 😊🌸

 8. Ja det är så verkligen kallt nu, tycker du gör helt rätt i att plocka fram vinterjackan, jag är så lättfrusen att jag redan började använda de då och då från och med några veckor tillbaka 😄 Va skönt att ha ledigt i veckan, får hoppas på lite sol 😊🌸

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: