Det finns en sak som jag tycker mycket om med att vara deltidare och det är att starta helgen på en torsdag.

Bara det där med att veta att veckan blir lite kortare, passar mig som person väldigt bra. Så idag 11:30 slutar jag, min plan är då att bara åka hem och lägga mig en stund. Jag är helt galet trött idag nämligen, och det märkliga är att jag somnade strax efter 21:00 igår kväll.

Men så är det november, jag går igenom en stor sorg och kris och livet fortsätter på sidan av detta, så det finns inget man kan göra åt saken förutom att känna sig trött och tömd på energi.

16 kommentarer

 1. Skönt att läsa att du är så medveten om vad du behöver (vilan) ändå.
  Alla klarar inte alls att tolka sina egna signaler, men det gör du.
  Vila dig du, det händer ju så mycket i ditt liv så att jag förstår att det tar på krafterna.
  Sara recently posted..Redo för torsdag?

 2. När det kommer till läraryrket och deltid har jag alltid resonerat att det inte är lönt då jag ändå kommer vara tvungen att planera för jobbet när jag inte är där och då vill jag ju ha betalt för jobbet. Men du upplever annorlunda? Spännande att höra.
  My wonderful loves recently posted..Att knäcka koden

  1. Jag har aldrig behövt planera för de dagar jag inte jobbar :). De dagarna har den som är istället för mig fått planera för. Jag har nu svenska och matematik som mina huvudämnen, så det jag gör är att jag har ansvar för dessa ämnen. Så har jag överlämnat SO, NO samt engelska till den som har min lediga tid :). Då får hen planera för den tiden. Jag skulle aldrig få för mig att arbeta dubbelt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: