Bild för tidigare i år. 

Så är det snart slut på denna onsdag då. Jag har jobbat och William har haft sin praktik med mig. Han åkte vid 12:00 då han skulle på yrkesmässan här i stan.

Min dag har bestått av jobb och sedan vika tvätt, har även pratat lite i telefonen och ätit. Dagarna går så fort, speciellt när man jobbar. Det ska bli skönt med torsdag och min korta dag känner jag. Ibland är den korta dagen precis vad man behöver.

Vad har du gjort idag?

8 kommentarer

  1. Så skönt att ha en tidig dag i veckan. De var guldvärda när jag jobbade på förskola förr. Jag har också gjort det tråkiga måstet att vika tvätt och stryka idag. Annars hände inte så mycket förrän jag tråkade ut och åkte mot Ikea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa