Sök jobbet, och få jobbet.

Inlägget är i samarbete med Vindex Interim & Rekrytering

Många eller så gott som alla kommer en dag att behöva söka ett jobb. Jag tror du som läser detta känner igen proceduren. Först måste du skriva ett CV och sedan ska du lägga till eventuella meriter, sedan ska du söka jobbet.

Det kan låta enkelt eller hur? Speciellt om du aldrig sökt ett jobb tidigare, men om just ditt jobb har många sökande vill du inte att just arbetsansökan hamnar i högen för dem som aldrig blir kallade på intervju.

Så hur gör du då för att maxa ditt CV eller lyckas med din arbetsintervju? Det finns några steg att ta men ett sätt är att använda sig av Vindex rekrytering som är nischade mot rekrytering inom ekonomiavdelning. Det betyder att du genom deras tjänst som chef får rätt anställda, samtidigt som du som arbetssökande kan hamna med rätt arbetsuppgifter för dig.

Det jag tycker om med sidan är att den har många olika kategorier att söka i, samt att det är utbildad och människor med erfarenhet som håller i sidan. Sådant är oerhört viktigt, speciellt vid arbetssökande. Du vill så klart att rätt person hjälper dig att komma till rätt arbetsplats inte sant?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

4 thoughts on “Sök jobbet, och få jobbet.

  1. Så bra inlägg och samarbete du gjort!
    Jag har ju varit inskriven på arbetsförmedlingen i omgångar och jag har alltid valt att gå till ett rekryteringsfirma/bemanningsföretag för att få lättare att komma på intervjuer och så 🙂
    Ida recently posted..Frågestund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.