Sök jobbet, och få jobbet.

Inlägget är i samarbete med Vindex Interim & Rekrytering

Många eller så gott som alla kommer en dag att behöva söka ett jobb. Jag tror du som läser detta känner igen proceduren. Först måste du skriva ett CV och sedan ska du lägga till eventuella meriter, sedan ska du söka jobbet.

Det kan låta enkelt eller hur? Speciellt om du aldrig sökt ett jobb tidigare, men om just ditt jobb har många sökande vill du inte att just arbetsansökan hamnar i högen för dem som aldrig blir kallade på intervju.

Så hur gör du då för att maxa ditt CV eller lyckas med din arbetsintervju? Det finns några steg att ta men ett sätt är att använda sig av Vindex rekrytering som är nischade mot rekrytering inom ekonomiavdelning. Det betyder att du genom deras tjänst som chef får rätt anställda, samtidigt som du som arbetssökande kan hamna med rätt arbetsuppgifter för dig.

Det jag tycker om med sidan är att den har många olika kategorier att söka i, samt att det är utbildad och människor med erfarenhet som håller i sidan. Sådant är oerhört viktigt, speciellt vid arbetssökande. Du vill så klart att rätt person hjälper dig att komma till rätt arbetsplats inte sant?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Sök jobbet, och få jobbet.

 • 3 december, 2018 at 20:28
  Permalink

  Så bra inlägg och samarbete du gjort!
  Jag har ju varit inskriven på arbetsförmedlingen i omgångar och jag har alltid valt att gå till ett rekryteringsfirma/bemanningsföretag för att få lättare att komma på intervjuer och så 🙂
  Ida recently posted..Frågestund

  Reply
  • 3 december, 2018 at 20:37
   Permalink

   Så roligt att du tycker det :D. Fint att du delar med dig 🙂

   Reply
 • 3 december, 2018 at 20:32
  Permalink

  Intressant. Jag har nog haft sådan tur för har bara sökt 2 jobb i hela mitt liv. Har glidit runt på ett bananskal.
  Madde recently posted..Måndagslistan

  Reply
  • 3 december, 2018 at 20:36
   Permalink

   Så skönt :D. Jag har fått alla jobb jag sökt på första intervjun. Det är ganska spännande 🙂

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: