Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

19 dagar till julafton – dag 20.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 20 – Bästa presenten du gett.

Jag tror det är något av alla saker William fått av mig. Lego när han var yngre, spel och diverse olika elektronikprylar.

12 Comments

  1. Min bästa måste nog vara när jag gav sambon en Nintendo switch, ingen födelsedag eller jul eller annat utan bara en vanlig vardag för att jag kände för att visa lite extra uppskattning 🙂

  2. Svårt det där att veta vad bästa presenten man gett någon är. Min måste vara biljetterna min man fick till en Beyoncé konsert. Han gillar henne massor och hon gav oss en fantastisk konsert också ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: