Champagneglas till nyårsfesten.

Inlägget är i samarbete med Lyxdesign.se.

Så var julafton över och då närmar vi oss nyårsafton. Vissa av er har säkert storslagna planer inför det nya året, andra lite mindre, någon kanske jobbar och en annan kanske sitter och läser detta helt utan några planer alls. Oavsett vad just dina planer inför nyår är, så har den dagen stora saker att erbjuda.

Något som hör nyår till är champagne, det korkas upp där vi tolvslaget och man skålar glatt med varandra. Tidigare år har vi köpt någon alkoholfri variant så att William ska kunna skåla in det nya året, men just i år blir det lite annorlunda eftersom han ska på läger under nyår. Jag har dock tänkt länge att jag skulle vilja ha några fina champagneglas som vi kan skåla i, både på nyårsfesten men även andra tillställningar. Lyxdesign.se erbjuder flertalet fina glas i olika former och prisklasser. Jag skulle vilja påstå att det finns ett glas för alla som söker.

Personligen föll jag för glasen Baci Milano som får mig att tänka på lite lyxigare glas från tider där jag var liten och det skålades i fina glas på nyårsafton. Jag skulle vilja ha mer sådant hemma, inte för att jag dricker alkohol ofta men för att det ser fint och inbjudande ut i ett hem.

Vill du beställa nya glas så här innan nyår? Passa på, du kommer inte bli besviken.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: