Om man lägger sig tidigt är risken att vakna tidigt. Så blev det för mig, somnade strax innan nio igår och var helt enkelt ganska slutkörd. Varför kan jag egentligen inte svara på men är väl så vissa dagar.

Idag blir det först jobb till 14:00, sedan hem och finputsa tentan har som mål att ha den klar nu på fredag. Det blir en är en som faller från mina axlar när denna uppgift är över kan jag säga. Sedan får jag se vad resten av dagen och kvällen erbjuder.

Ha en jättefin dag fina du!

38 kommentarer

 1. Jag lägger mig alltid vid strax innan 21 och vaknar inte tidigt. Vilket är skönt, eller så är det för att väckarklockan ringer 5.30 varje vardag. Hoppas att tentan blir klar till på fredag, så du kan släppa de 🙂 I natt blev det dock mindre sömn för mig men jag känner mig pigg ändå 🙂
  Jennysvardag recently posted..Mössan och skorna har växt!

 2. Samma för mig, vaknar sjukt tidigt i de fallen haha! Men skönt att bara däcka om man är så trött. Lycka till med dagen då och ha en fin dag du med!

 3. Hoppas att du känner dig utvilad, är man trött så måste man få lägga sig, så är det bara, det är inget vidare att känna att man måste hålla sig vaken… Lycka till med tentan!

 4. Hoppas att de går bra på jobbet 😉 Jag somnade vid 19 igår, pga värken..vaknade sen vid 23:00 av att sambon snarkade så la mig i soffan, tänkte först se något men somnade..och sen pga medicinen jag tog innan jag somnade vart jag ännu mer trött så sov stenhårt..vaknade av att sambon pussa på mig efter 05:00..la mig sen i sängen och sov till 07:30 men tog evigheter innan jag tog mig upp..såååå jävla trött..medicinen är ju så att den tar bort nervsmärtor men gör en så groggy å trött 🙁

 5. Ja så är det om man lägger sig tidigt. jag brukar oftast vakna efter ca 5-6 timmar -det är att sova länge för mig konstigt nog.
  Fast går man upp tidigt så får man oftast mer gjort och det är ju bra.
  Hoppas det går bra att jobba på din tenta och att den blir klar innan veckans slut.
  Ha en fin kväll
  kram
  yasmine mamma till dennis och angelina recently posted..Underbara Tisdag

 6. ja så har det blivit för mig dom senaste två kvällarna med gått och lagt mig jätte tidigt och klivit upp tidigt. Lite skönt faktiskt när jag lyckas ha den dygns rytmen. Tycker det är skönt att va uppe själv ett tag på morgonen, innan sambon vaknar och ska till jobbet. 🙂
  jessica recently posted..Nästa skapar tema

 7. Åh jag önskar verkligen att jag både kunde somna tidigt & vakna tidigt, har tyvärr så mycket sömnproblem att jag somnar alldeles för sent. Lycka till med tentan, det fixar du galant! ? Skönt sen när det är gjort ?
  Yela recently posted..Frågestund

 8. Lycka till med tentan, jag förstår att när den är klar att du kan andas =) jag har hört att om man somnar tidigt vaknar man tidigt men jag kan aldrig somna tidigt ja det kanske händer en på miljonen men det är inte ofta som jag behöver =) ha en bra tisdagskväll =)
  Therese recently posted..Goddag goddag..

  1. Ja känns som en sten kommer falla från mina axlar då :-). Haha jag är alltid helt galet trött på kvällarna, vid 21 liksom tvingar jag mig oftast att vara vaken fram till 22 haha.

 9. Jag kände mig också slutkörd igår när jag kom hem från skolan. Vet heller inte riktigt varför då jag var pigg. Men måndag så kanske därför. Hoppas du också varit piggare idag 🙂

 10. De senaste två veckorna har det varit mulet och regnigt så har inte ens sett solen på dagarna och jag känner ju hur det påverkar min energi något brutalt, igår tog jag liksom på riktigt på mig pyjamas och la mig i sängen redan vid klockan 19 bara för att jag var så trött, haha 😉
  Amanda (Swedish Passport) recently posted..Happy Birthday to Me!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: