Dark Mode Off / On
Bloggutmaning

Vinterkräksjukan är något många bävar för, har du haft den någon gång?

Jag kör en bloggutmaning i mars. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Madeleine Stenberg

När jag skrev den här rubriken hade jag ingen aning om den värld som skulle vara. Det känns helt fel att skriva om vinterkräksjukan när världen är vänd upp och ner och att världen tampas mot ett virus i from av Corona. Jag har haft vinterkräksjukan 2005 eller om det var 2006, men det känns som något milt när man tänker på vad som sker nu. Jag hade hellre tagit lite vinterkräksjuka än detta.

Deltagare i marsutmaningen är:
Står du inte med på listan? Säg till så lägger jag till dig.
Ditten_datten
Stenhagenbettan
it_is/Anette
BP-Computerart
Marianne
Zinnie
Geddfish
Kraka
Madde
Louise
Min resa tumör mitt liv
JessieKaos
Linda Olsson
En jordemors liv och lustar

4 Comments

  1. Hej!
    Jag har inte haft någon form av kräksjuka över huvudtaget och det är jag glad över.
    Förkyld och snorig är det värsta så jag antar att om det är någon gång jag åker på något så är det väll nu men ärligt talat så får jag det så får jag det.
    Jag gör givetvis allt för att slippa och hamstrar mer tvål än toapapper ?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: