Jag kör en bloggutmaning i februari. Vill du delta? Skriv en kommentar, och blogga om ämnet för dagen. Klickar du på länken, så kommer du till samtliga ämnen att skriva om.

Hur mycket jag längtar tillbaka till semestertiden. Jag känner mer och mer hur jag skulle vilja ha mer ledighet. Det är verkligen saker jag ser framemot igen. Att få lediga dagar, att vara med familjen och att framförallt slippa alla krav som finns i livet.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter


10 kommentarer

  1. Semester & ledigt är bra härligt 😃 Men efter några dagar ledigt så vill jag ha vardag igen. Samma gäller semester. Efter 3-4 veckor vill jag ha vardag igen.
    Därför att jag & min kropp mår bra av rutiner. Är man ledig. Så blir sömn & kost lite slarvigt. Det blir det inte när det är vardag 😊

    Men jag förstår din känsla. Nu har man arbetet & haft vardag i 2 månader efter jul. Så nu är man verkligen inne i vardagen. Det går fort att vänja sig & tröttna lite att saker sker samma hela tiden 😊 vi människor behöver bryta vardagen lite då & då. För att inte hamna det tråkiga cirkeln. Inte lätt att få till det. Men får man det så är det värt det.
    Kram❣️
    Jessi recently posted..När dörrklockan ringer så….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: