Shit är klockan redan halv ett? SÅ går det när man kikar på film. Haha.

Ska väl gå och sova då. Är ju en dag imorgon också, sen är det ju sjukt skönt att krypa ner i sängen också. Eller imorgon? De blir ju om några timmar. Ska plugga imorgon, kanske blir en vända till gymmet också. Skulle vara skönt att haft det gjort. Vad ska ni göra imorgon eller ja ni förstår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: