Sonen blev frisk i morse så han åkte med sin pappa hem till honom och spela indiana jones två. Själv sitter jag här på nätet och gör egentligen ingenting.

Funderar om jag ska ringa till blodcentralen och fråga om jag kan få ge blod innan jag ska tatuera mig. Efter man tatuerat sig måste man vänta 6 mån innan man får ge blod igen så jag känner att det skulle passa bra att ge blod den 4 April som är nästa gång jag får ge. Jag ska ringa dom imorgon och se vad dom säger dom kanske kan boka in mig då. Det betyder då att jag kan ge sista gången detta år i Oktober. Då har jag gett blod 2 gånger detta år vilket känns bra, sen får jag ge tre gånger 2011 det borde funka bra. Jag tycker det känns jätte bra att ge blod. Det tar mellan 5-10 minuter, känns inget och sen får man äta smörgås och dricka juice och gå hem. Sen får man en gåva också eftersom man lämnar som ett tack. Förra gången tog jag ett paket med söta skålar.

Är du sugen på att ge blod? Klicka på följande länk för att läsa mer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: