En dag av skolavslutningar.

20130612-065145.jpg

Idag slutar William tvåan! Han går sin sista idag idag, med träningar och genrep inför kvällens skolavslutning. Älskade unge! Fattar inte vart tiden tar vägen, flyttar han hemifrån runt samma ålder som jag gjorde har jag bara några ynkliga år kvar med honom. Att vara förälder är fantastiskt! Vilken gåva, vilket äventyr! Det kan vara berg och dalbanor men i slutändan finns det inget annat som är så fantastiskt som att ha barn. Det är magiskt!

Nu ska jag på min första skolavslutning som lärare också, vilken resa detta varit mitt första läsår som lärare. Idag ska vi säga hej då för sommaren jag och eleverna. Livet leker!

20130612-065203.jpg

20130612-065212.jpg

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “En dag av skolavslutningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: