20130611-070203.jpg

Snart har jag avklarat ett läsår som lärare, ett intensivt och givande år som gått sjuktfort! För ett år sedan skrev jag mitt examensarbete, var frustrerad och trodde aldrig skiten skulle bli klart men det blev det. Precis som jag nu snart jobbat ett helt år. Så skönt att jobba, att ha ekonomi att ändå ha ledig eftermiddagar ingen evig känsla av måsten. Jag gillar det!

Nu är det jobb som gäller, sista dagen innan skolavslutningen. Hoppas ni går en fin dag!


4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: