Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Arbetsdag.

Urk! Okristligt tidigt! Sovit skitdåligt dessutom och vaknade kvart i fem så tyckte att jag likväl kunde kliva upp då. Hur som haver det är alltså måndag, fem arbetsdagar att avverka innan helgen. Ser milstolpen där, kommer bli bra att jobba med men måndagsångest måste man väl ändå ha rätt att ha?!

På tal om måndagsångest så har jag i alla fall något att se fram emot nästa vecka! Rockstad Falun! Ska bli grymt! Bra musik, trevligt sällskap och ja det är helt enkelt ett perfekt avslut på sommaren!

20130805-062759.jpg
Bilden på ett vin ni INTE ska lockas av att köpa. Den smakar skit!

9 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa