Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

2/3 dagar avklarade.

Jag har varit så arg idag att jag övervägde att skita i att blogga. Dock har en påsegodis som jag INTE skulle ätit, en sömntur på soffan jag INTE skulle tagit och en stunds bokläsande hjälpt mig slappna av.
Jag ser inte framemot att jobba imorgon, det bär mig emot fastän det bara är mellan 7,30-12:30. Denna dags jobb var inte alls bra och jag hoppas att jag ska kunna släppa saken inför semester, få saker får mig att tappa orken så mycket som när människor skäl ens energi. När människor inte respekterar varandra, när enkla frågor ska övergå till dramatiska och kränkande situationer. Sånt tycker jag inte alls om, jag var faktiskt redo att säga upp mig idag. Jag valde dock att fokusera på det jag tycker är positivt med mitt jobb, och tanken att negativa energier inte ska få överta mitt liv att hösten betyder förändring. Jag hade inte klarat ett år till om men tjänst fortsatt i samma tappning för det tar på psyket. Jag skriver sällan ut såna här saker, dels för att jag inte gillar att öppna mig på såna saker men idag önskar jag att fler kan fundera över om det är värt att såra andra människor för att man själv ges chansen? Alla människor har ett värde, och vi ska respektera varandra. Att respektera betyder inte att man ska tycka lika, men att man ska kunna prata med varandra och fråga och fundera.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: