Wow! Yes och JOHO!

Det kändes skönt att lämna jobbet idag 12:30 med vetskapen om att flera härliga veckors ledighet väntar mig. Jag kände även att problemen från igår fick flytta sig från mina axlar och jag ska blicka framåt. Igår var jag verkligen inte glad, men idag med lite sömn och vetskap om att jag faktiskt får vila upp mig och min tjänst ser annorlunda ut i höst gör att jag ska ta vara på det som är positivt. Jag ska inte låta negativa energier ta för mycket av mitt liv, det finns för mycket bra att fokusera på istället. Dock är jag sådan som tar åt mig och blir sårad när människor går över en viss gräns, jag är tålig men till rimliga mängder alla människor har ju sin del av bägaren. Det blir bra, jag blickar framåt.

Jag kom hem till en son som umgicks med grannen och jag städade hemmet, diskade och plockade i och ur diskmaskinen. La mig och läste klart boken jag läst och den recenserar jag strax, ska försöka plöja böcker och serier nu i sommar utöver allt annat jag tänkt utföra. Njuta och vila som ett exempel!

20140516-231751.jpg

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: