Williams skelettinfektion – Att få saker.

003

Dagen William lades in på barnkliniken åkte Björn ner på stan och köpte ett Nintendo 3D xl åt William samt några spel. William var helt omedveten om detta och ni kan ju
tänka er lyckan i sjukdomen när han fick denna fina present. Han blev så glad!

004

En av dagarna kom Björn till sjukhuset med detta paketet, det var ifrån Björns moster med familj. Jättefina böcker! Dem kommer vi ha massor av glädje av, och William log hela vägen när han fick dessa.

Det är verkligen kärlek och presenter barn behöver från andra när de är sjuka och ligger på sjukhus.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: