Cocopanda.se – Cosmetic organizer och The balm.

IMG_4950

Är löjligt glad över paketet jag hämtade ut idag. Min Shelas Cosmetic Organizer i vitt som jag klickade hem ifrån Cocopanda.se inser mer och mer att jag är smått beroende av deras webbshop. Som den sminktönt jag är är det så kul att handla dyrare smink lite billigare. Jag ville verkligen ha denna Organizer eftersom jag insåg för ett tag sedan att mitt smink inte längre får plats i sina lådor, så nu finns dem istället mer tillgängligt, jag visar bild på vart den står imorgon.

IMG_4951

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: