Dark Mode Off / On
Smink & hår

Cocopanda.se – Cosmetic organizer och The balm.

IMG_4950

Är löjligt glad över paketet jag hämtade ut idag. Min Shelas Cosmetic Organizer i vitt som jag klickade hem ifrån Cocopanda.se inser mer och mer att jag är smått beroende av deras webbshop. Som den sminktönt jag är är det så kul att handla dyrare smink lite billigare. Jag ville verkligen ha denna Organizer eftersom jag insåg för ett tag sedan att mitt smink inte längre får plats i sina lådor, så nu finns dem istället mer tillgängligt, jag visar bild på vart den står imorgon.

IMG_4951

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: