Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Williams skelettetinfektion – Läkarbesök.

Dagen har vi spenderat med läkarbesök, och efteråt en enorm trötthet. Jag somnade på soffan och William låg utslagen han med. Det togs blodprover och William fick kolla sitt skelett på bilder, vi fick se röntgenplåtarna och jämföra.

Vi hann med att ta oss till Williams skola också, Williams lärare blev alla jätteglada att se honom och kramade om honom. Jag lämnade in ett papper om sjukresor mer om det imorgon, det blev en egen historia men inte med skolan vill jag poängtera.

Sen bytte vi ”hattarna” på kryckorna på lasarettet. Vi träffade på sjukgymnasten av en slump så hon kollade William och hur han gick med kryckorna.

Nu väntar vi på provsvar som kommer nästa vecka.

Efter sjukbesöket åt vi fika i Stadsparken,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: