Student igen – Fysik i vardagen. 

  
Jag och min vän Lisa som jag pluggade lärarprogrammet med har båda börjar plugga fysik. Jag trodde kanske aldrig att det var ett ämne för mig men det är jättekul! Boken är dessutom skriven på sådant sett att det är spännande och kul. Det är 7,5 högskolepoäng och när jag pluggat klart detta kommer jag fortsätta med biologi och kemi i vår tänkte jag. Då har jag NO-behörighet till 6:an. Tror det kan bli riktigt bra.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: