Ska alldeles strax kliva upp. Jag ligger i sängen men detta kommer gå fort nu. Upp och fixa mig och sedan iväg emot Söder och en heldag med andra blivande doulor! Önska mig lycka till!

  Bilden från igår när jag och William chillade i soffan här i Solna. Strax efter åt vi pizza och testade det amerikanska godiset jag köpte på Webhallen i Upplands Väsby, warheads var hemskt! Så surt att jag trodde döden var nära! 
  

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: