IMG_5268

Jag vet inte riktigt vart och hur jag ska börja med att förklara den här helgen, allt är fortfarande så himlans speciellt. Jag var så nervös när jag åkte med tunnelbanan mellan Solna där vi bodde och Slussen. Det var byten och rädsla att komma fel, rädsla för att inte passa in, rädsla för något jag aldrig tidigare gjort. Mötet med helt nya och främmande människor i en stad jag bara besökt lite då och då i syfte av semester. Jag kom fram till Götgatan runt 8:30 på lördagen, utanför träffade jag på två kvinnor till som också skulle gå kursen. Tillsammans gick vi upp till dörren som skulle leda oss in till kursen. Dörren var trög så vi trodde den var låst, visade sig dock att den visst gick att öppna när någon annan kom efter oss. Vi kom in i den fina lokalen och sedan fick vi samlas i ett rum tillsammans. Trodde jag skulle dö först, hade verkligen panik med alla dessa människor. Vi fick presentera oss och berätta lite om varför vi var där. Susanna och Liisa är som leder kursen i Stockholm är helt fantastiska vilka människor och kvinnor. Susanna Heli har skrivit boken Föda utan rädsla, en bok jag tycker alla gravida borde skaffa och läsa för att förbereda sig in för förlossningen. Hur som helst var hon tillsammans med Liisa fantastiska föreläsare och dessa två dagar har bokstavligt talat försvunnit iväg, dessa timmar har gått så fort att jag knappt kan förstå att jag befunnit mig där.
Så mycket bra information, och så många nya härliga människor har jag fått träffat. Kvinnor jag aldrig skulle mött om det inte berodde på att jag vågade ta steget och göra detta, jag längtar redan efter nästa möte i slutet av oktober. Det fanns så mycket kärlek, och så mycket värme där, jag är helt enkelt lite frälst efter denna helg. Så nöjd och så glad att jag vågade detta!

 

IMG_5255

På lördagskvällen så mötte jag upp Björn, William och Björns pappa på stan. Dem satt på ett pub och pratade och jag och William sprang över och kikade på lite saker, sen kikade vi i Gamla stan och jag shoppade i en butik på Drottninggatan lite senare. Vi gick sedan och åt en 8 så rätters middag och det var riktigt gott.

Vi var trötta allihopa sen när vi kom hem. Jag tog lite foton som kommer nedan.IMG_5263

IMG_5256

IMG_5261

IMG_5264

IMG_5266

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa