Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Mitt i livet.

Befinner mig hemma igen, dagen drog igång med väldans fart. William var trött så han satt kvar hemma en stund och kikade på tv medan jag drog vidare mot Borlänge och jobb. Den här dagen har verkligen swishat förbi så innan jag visste ordet av var den nästintill över. Jobbade på och på slutet av dagen tittade jag på eleverna när de hade läsning för sig själva. De frågade mig om det var okej att läsa på golvet, och självklart fick de göra det. Så där låg dem i olika ställningar och läste, och det var så där mysigt så jag önskade att jag hade lite stora kuddar som de kunde få mysa in sig i också. Jag ska leta upp lite sådant så de kan utnyttja golvytorna mera, filtar hade också varit perfekt. Som den bokslukare jag är blir jag väldigt glad i själen av att se barn läsa, böcker är värdefulla.

Hur som helst, när dagen var slut åkte jag hemåt. William ringde och frågade om en klasskompis fick komma hit och det fick han så klart. Så när jag kom hem satt dem tillsammans och spelade i soffan. Jag tog en filt och la mig i sängen och sov, jag var bara tvungen då jag var så trött. Somnade och sov tills Björn smsade att han var på väg hemåt. Det var min tur att laga middag idag så jag fixade middagen.

När vi ätit drog vi ut mot Hälsingberg och sedan vidare mot Skäve. William säljer både Panda och jultidningar så var släkt till honom som ville beställa, efter Skäve åkte vi till Kniva där det blev mer beställningar gjorda. Björn tog med sig tidningarna till jobbet, så imorgon kanske fler fyller på där.

Nu ska jag alldeles strax lägga mig. Jag är så uppfylld och nöjd på ett spännande vis, det är som att jag svävar fram och allt känns rätt. Jag känner mig verkligen glädjefylld!

012

4 Comments

  1. Så söt, hihi 🙂

    OM du är intresserad;
    Läs gärna mitt inlägg om lärarutbildningen och hur dålig jag tycker den är. Hur ska man ändra lärarnas situation och status när utbildningen har så låg nivå? Detta är värt att uppmärksammas!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: