Dagen har gått snabbt, jag satt och läste en bok medan William sov vid morgonen efter frukosten och antibiotikan. Han blev illamående efter antibiotikan och sov, och vid lunchtiden kom Björn hit. Då åt jag lunchen Björn lagat och begav mig sedan hemåt för att duscha och sova. Jag sov cirka två timmar medan William vad med sin pappa, farmor och faster här på lasarettet. När jag kom tillbaka gick vi till tonårsrummet en stund, William började frysa och vi gick tillbaka (William åker rullstol). Väl här bad vi om mer alvedon, sjuksköterskan tempade William som hade 40,1 i feber. Björns pappa kom hit så jag gick och åt, då hade personalen tagit blodtryck på William och snart fick vi veta att rummet vi nu är i räknas som infektionsrum och William får inte träffa andra barn här på sjukhuset.

Alvedonen tog i alla fall och just nu är William piggare, han är nere i 37,1 just nu och kunde stödja sig på benet så jag hoppas ju att vi är på väg åt rätt håll.

Nu ser vi på film och vid 00:00 får han ny antibiotika, den ges intravenöst som jag skrev tidigare.

William har ätit lite men det är små mängder däremot dricker han vatten idag i alla fall, och har fått i sig glass. Vi får notera varje vätska han får i sig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa