William som zombie inför Halloweenkvällen idag.

012

016

018

Jag har aldrig sminkat någon inför Halloween tidigare men fick sminka William och även hans kompis. Så tror ändå killarna var nöjda med resultatet eftersom Williams kompis gärna ville att jag skulle sminka också. Lite roligt var det i alla fall, ikväll är det alltså Halloweenkväll hos grannarna, vi sa klockan 20:00 ikväll så blir nog roligt tänker jag.

Jag vet att det är imorgon Halloween är men eftersom det är en måndag kör vi då på söndagen tycker det känns bra. Blir bättre att avsluta helgen så, ska ni eller era barn klä ut sig ikväll?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

68 thoughts on “William som zombie inför Halloweenkvällen idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: