Utmattningssyndrom – Mitt fina armband och känslor.

Tittar ner på handleden och ser detta fina armband jag fick av min elev igår. Det känns som något som ger mig en påminnelse om att jag är viktig och mitt liv är viktigt.
Det är viktigt för mig att göra vissa saker. Att känna att det jag gör är lika meningsfullt som mitt liv. Jag har tröttnat på att vara en bland alla döda fiskar som följer strömmen. Jag måste följa mitt hjärta och gå den väg som jag behöver.

Aldrig mer kommer jag låta någon annan tro sig veta mig väg bättre än jag. Jag vet vad som är bäst för mig. Vissa människor tror alltid att just de förstår mer än sig själv. Den saken tar jag inte längre, jag är inte längre rädd för obehag för saker spelar mig ingen roll längre.

Jag har redan varit till botten av en avgrund och tagit mig uppåt igen. Ingen ska få ta ifrån mig mina drömmar och min väg igen. Jag litar fullt på mig själv, för i slutet har man bara sig själv och några äkta människor runt sig. Alla falska har sedan länge försvunnit.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

50 thoughts on “Utmattningssyndrom – Mitt fina armband och känslor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: