Utmattningssyndrom – Listor och P3 dokumentär.

Sitter på bussen, är på väg till “jobbet”. Har väl inga större förhoppningar på att få jobba idag heller men jag får väl rulla tummarna då. Det är ju bara 1,5h kvar av arbetstiden denna vecka. 

Bilden ovan visar min lista från dagen. Jag mår verkligen bra av att göra dessa listor. Det är en speciell känsla att skriva och checka, jag mår bra av saken. Det ger struktur något jag vill ha. Jag vill kunna göra saker i struktur så jag vet vad jag ska göra. Jag avskyr att inte göra ett skit, det stressar mer än att ha något för sig.

Lyssnar på P3 dokumentär och sitter nu och har en på om Palmemordet. Det är faktiskt något jag har dålig koll på, alltså vet ju att han dött och sånt men aldrig vetat speciellt mycket om själva mordet så detta är spännande. Just dokumentärer har varit min grej sedan jag fick utmattningssyndrom och det är skönt att få kunskap i diverse olika saker som hänt i Sverige och världen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Utmattningssyndrom – Listor och P3 dokumentär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: