Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – När huvudet känns som ett endaste kaos.

Just idag är huvudet kaos på mig, helst vill jag bara bege mig mot sängen igen. Jag har försökt att göra det jag ska. Städade lite, duschat och försökt att andas och koppla av men jag känner mig liksom lite nere. Det blev för mycket igår, för många saker att tänka på och sortera ut. På något vis är det just det där med framtiden som är mitt eviga stressmoment, så fort hjärnan måste tänka några månader framåt skapas det något inom mig numera. Jag vill inte ha valen det känns jobbigt, och man måste ju ha val i dagens samhälle. Val hela tiden. Man har valet att, eller valen att göra. Är det bara jag som känner att valen ibland står en upp i halsen?

Jag vill inte låta negativ, men jag känner mig inte så glad idag. Ibland mår man inte som man borde, ibland mår man skit. Som idag, idag mår jag skit. Idag vill jag ingenting, men så ska jag jobba mina timmar idag fast eftermiddag och imorgon är sista dagen på den här arbetsveckan. Sen på fredag ska jag ut och äta med Lisa som fyller 30 i helgen, och då kanske det känns bättre inombords. Usch för val alltså, ibland skulle jag bara vilja skiljas från valen så man slapp må dåligt.

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: