Dark Mode Off / On
Läraryrket

Torsdag och trötthet.


Ligger i soffan hemma hos Björn. Det snöar i Falun, men vad ska man göra åt den saken? Bara att ta att det är mars. William fixar middag här hos Björn idag. 

Imorse när jag åkte till jobbet hade det bildats ett kors på himlen. Rätt häftigt att se genom bussfönstret. Fint soligt väder på morgonen och sen blev det då mulet och kallt. Men så är ju vädret, inget man kan styra över.

Jag däckade på soffan när jag kom hem idag. Ögonen liksom bara föll ihop och sen sov jag. Så himla skönt att så sova.

26 Comments

 1. Häftigt mönster på himlen! Visst är det upp och ner med vädret. Inte så konstigt att sinnesstämningen blir likaså. Ta hand om dig//Kramiz

 2. Hehe måste säga att jag är rätt glad över att inte vara hemma nu, har tydligen snöat och varit kallt hemma i Gävle också!?

 3. Ush för snö här regnar det som vanligt,hehe. Äntligen fredag!
  Svar: Ja det är det, skall testa till sommaren igen,hehe. Om det blir bättre då;)

 4. bra du lyssnar på kroppen o vilar dej

  fina naglar du har
  gillar oxå när man ser lite såna där fenomen på himlen

 5. Visst, det är mars och snö är väntat men en blir ju ändå så.. ledsen? haha 🙂 Men snart är det april och då blir det väl ännu mer tokväder 😉 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: