Torsdag och trötthet.


Ligger i soffan hemma hos Björn. Det snöar i Falun, men vad ska man göra åt den saken? Bara att ta att det är mars. William fixar middag här hos Björn idag. 

Imorse när jag åkte till jobbet hade det bildats ett kors på himlen. Rätt häftigt att se genom bussfönstret. Fint soligt väder på morgonen och sen blev det då mulet och kallt. Men så är ju vädret, inget man kan styra över.

Jag däckade på soffan när jag kom hem idag. Ögonen liksom bara föll ihop och sen sov jag. Så himla skönt att så sova.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Torsdag och trötthet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: