Dark Mode Off / On
Specialpedagogprogrammet

Godmorgon från studiernas land.


Strax efter 6:00 vaknade jag idag, låg kvar i sängen och lyssnade på tystheten. Sen gick jag upp för att kicka igång Viaplaykontot jag satt på pausläge. Detta för att jag hellre vill att pengarnas dras direkt vid löning. Jag har även Netflix men det dras den 20e varje månad och har så gjort sedan jag startade Netflix när tjänsten kom till Sverige.

Eftersom William följer serier på Netflix kan jag inte byta dag utan den får dras den dagen, men skulle hellre även haft dragningen där den 27e. Jag jobbar inom kommunen och då får man alltid lön den 27e, med undantar för helger då när pengarna kommer innan.

Gick ner på stan igår och hämtade ut ett paket med böcker. Förutom dessa har jag även köpt några till som kommit tidigare, och någon gång nästa vecka kommer en till bok jag köpt begagnat som är slut hos leverantören för stunden. Det här blir bra nu har jag att läsa denna termin.

Vad gör ni? Antar att de flesta sover så här innan åtta en lördagsmorgon. Jag önskar att jag inte vaknade så tidigt jämt. Men sådant är livet, William sover och det gör han rätt i. Jag funderar på att ta mig lite frukost, är hungrig och känner jag mig tonåring rätt kommer han sova till 10:00 minst.

8 Comments

  1. Vid 7.30 var jag faktiskt vaken… jag var på toa å var ut med Frost som oxå ville ”gå på toa” 😉 men sedan återvände vi till sängen där jag låg å funderade på gårdagens sjukhusbesök… min far har en väldigt bra läkare som verkligen tog sig tid och försökte svara på våra – mina funderingar.
    Tyvärr var gårdagen en repris från 2016 🙁 fuck cancer.

    kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: