Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Högkänslighet

Alla dessa känslor.

Jag har sovit så oerhört dåligt i natt. Vaknat och somnat, vaknat och somnat. Jag är så ledsen, det känns som att jag befinner mig i en avgrund i djupet av ett mörker.

Varför ska jag behöva uppleva den smärta jag upplever just nu? Om man känner saker hela tiden och alltid, blir chocker och sorg så extra hårt inombords. Det gör så ont, så förbannat ont.

Idag är det jobb och imorgon Västerås. Man jag vet ingenting i stunden, det enda jag vet är smärtan och sorgen jag känner. Det gör så ont, så hemskt och fruktansvärt ont.

58 Comments

 1. Det är så jobbigt när man mår så dåligt. Har vart lite frånvarande på bloggarna en tid för egen sjukdom. Vad jag förstår lider du också av psykiskt ohälsa, rätta mig om jag har fel. Men jag utgår ifrån det. Har du pratat med någon om detta? Psykolog, kurator, mfl? Jag har fått antidepressiva, har gått i samtalsterapi men ska börja igen. Ångest har jag också och den har jag själv fått under kontroll. Fråga mig inte hur men andning i typ meditationstakt och bara sitta tyst och blunda eller om jag är själv sitta och titta på något som gör mig rogivande.
  Att gå och må dåligt, oavsett om det är psykiskt eller fysisk är inte bra. Sök hjälp på något sätt. På ditt sätt.
  Lycka till och krya på dig

 2. Många styrkekramar till dig<3 Är det ångest som gör ont eller är det något annat? Hoppas du mår bättre snart, så hemskt att känna som du gör just nu..

 3. Så tråkigt att höra att du inte mår bra ? Är det något speciellt som du känner som gör det extra jobbigt t. ex. den här tiden på året, mycket att göra? Hoppas du mår mycket bättre snart ?❤️

 4. Oj!
  Detta låter allt annat än kul.
  Jag hoppas att det blir ljusare för dig snart igen och att du får må bättre snabbt. Alla är värda att må bra. Stor kram

 5. Men fy va jobbigt att känna den där sorgen, vad har hänt egentligen??
  Visst kan sömn göra en girning men såhär nere på djupet har jag nog aldrig upplevt något vara på grund av dålig sömn. Du får ta och kolla upp varför du känner så!
  Hoppas att du ändå åker på lite miniresa och kopplar bort allt runt om kring!
  Kram

 6. Jag vet av erfarenhet att det inte finns något man kan säga för att underlätta någon annans sorg. Det finns absolut ingenting värre än den smärtan, men jag hoppas att du får den tid du behöver att sörja med din familj och att ni på något sätt kan finna stöd i varandra. Saknaden finns alltid där, men för mig hjälpte det att tänka mycket på alla fina minnen jag har med personen jag förlorat och att även om alla vi som finns kvar mår skit så gör inte personen jag förlorat det. ❤

  1. Det blev inget Västerås denna gång. Livet kom emellan och det var viktigare, det visste jag när jag skrev även om jag inte hade det svart på vitt förrän senare.

 7. Så ledsamt att läsa att du inte alls mår bra. Ibland suger livet verkligen. Suck. Hoppas att sonen mår bättre nu. Kram från mig.

 8. Fina du, förstår att de måste vara jättejobbigt❤️ Skickar massa Styrkekramar till dig vännen & jag hoppas så du mår bättre snart & får lite sömn inatt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: