Ny arbetsvecka och att äta på Max.

Idag startade en ny arbetsvecka och dagen har varit så himla känslofylld för mig. Jag var egentligen inte alls redo att börja jobba, men man måste gå tillbaka någon gång oavsett om det känns som man ska sprängas inombords. Jag klarade mig igenom arbetsdagen men efteråt var jag så slut att det fick bli MAX till middag för mig och William. Inte det nyttigaste och bästa direkt, men jag tog det idag. Jag vet inte varför egentligen, kanske för att jag bara behövde slippa laga middag.

Jag har klarat mig igenom en dag, men det betyder inte att jag känner mig som jag dragit någon lottovinst direkt. Jag sörjer och känner mig så himla tung inombords. Det saknas mig någon varje sekund och varje minut. Tiden är som i ett kugghjul, varje kväll lägger jag mig med en önskan att vakna upp ur denna mardröm. Varje morgon vaknar jag och vet att mardrömmen är sann. Jag förstår inte, jag kan inte handskas med detta det gör alldeles för ont.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

44 thoughts on “Ny arbetsvecka och att äta på Max.

  • 5 november, 2018 at 21:42
   Permalink

   Ja det känner jag med, behöver det enklaste enkla just nu.

   Reply
 • 5 november, 2018 at 19:16
  Permalink

  Tänk så skönt det vore om man när livet känns som allra tyngst, kunde nypa sig i armen och vakna upp till en lättare verklighet. Tiden stressar inte upp sig när det gäller att läka själens sår…
  Hursomhelst tycker jag att det är helt okej att gå ut och äta snabbmat nångång när man känner att man inte orkar att ställa sig vid spisen. Är orken i botten så är den.
  Lillan Kind recently posted..Du lär alltid andra något om dig själv

  Reply
  • 5 november, 2018 at 21:57
   Permalink

   Ja det skulle vara en dröm, att slippa genomlida att må så här :(.

   Reply
 • 5 november, 2018 at 19:39
  Permalink

  Gör ont att läsa din sorg ? känner med dig och jag hoppas verkligen att du fortsätter att känna styrka att ändå gå vidare och göra vardagliga saker trots att det tar emot.
  My wonderful loves recently posted..Linusmys

  Reply
 • 5 november, 2018 at 19:41
  Permalink

  Starkt av dig att vara tillbaka på jobbet redan! Å ena sidan kan det nog vara bra att underhålla de vanliga rutinerna och att få komma ut och tänka på annat för en stund, men å andra sidan skall man nog vara försiktig med att inte skynda sig tillbaka för snabbt. Lyssna på signalerna <3

  Reply
  • 5 november, 2018 at 21:49
   Permalink

   Starkt vet jag inte, mer att man någonstans känner sig att man har en pliktkänsla.

   Reply
 • 5 november, 2018 at 19:51
  Permalink

  Det är på något sätt ett steg in i verkligheten som fortsatt som vanligt trots att man själv varit i en stillastående bubbla. Så har jag känt i alla fall vid sorg eller stor ledsamhet. Skönt att du klarade dig igenom arbetsdagen! Förstår att det var en tillräckligt stor kraftsamling att ta dig igenom, och då är det ju helt OK att inte behöva laga middag. 🙂

  Reply
  • 5 november, 2018 at 21:44
   Permalink

   Jag har ju inte så mycket till val känner jag, vad mer ska man göra. Men jag får se hur länge man orkar.

   Reply
 • 5 november, 2018 at 20:17
  Permalink

  MEN MUMS vad gott! Jag MÅSTE ta mig till max inom en snar framtid. ÅÅH! Deras lyxshakes är ju guld!

  Reply
 • 5 november, 2018 at 20:26
  Permalink

  Fina du, tänker på dig och hoppas du snart mår bättre❤️ Har du inte möjlighet att vara hemma lite? Tänker om du mår dåligt av att behöva jobba vännen?
  Yela recently posted..Nya posters & En bra deal

  Reply
  • 5 november, 2018 at 21:46
   Permalink

   Tack fina du, det har jag absolut. Men kände att jag ville prova.

   Reply
 • 5 november, 2018 at 20:29
  Permalink

  Vad bra att du ändå kom iväg till jobbet. Det är ett steg i rätt riktning. Din sorg är inte mindre för det, bara lättare att leva med.
  Love till dig.
  Fnulan recently posted..Bästa tipset enligt Gabriel

  Reply
 • 5 november, 2018 at 21:09
  Permalink

  Du tror inte Du fått vara sjukskriven?
  Jag tror att Du behövde få varva er och bara vara idag efter jobbet och då är det bra att Ni kunde välja att äta på MAX.
  En eller ett par dagar med “skräpmat” har inte så stor betydelse en sån här gång.
  kramar om

  Reply
  • 5 november, 2018 at 21:51
   Permalink

   Det får jag säkert, men gick dit ändå idag. Kan alltid gå hem om det blir för tungt. Modifierade din kommentar lite, har ännu inte gått ut med något av det du skrev eftersom jag mailat dig om vad jag mår dåligt över.
   Så du vet varför <3

   Reply
 • 5 november, 2018 at 21:13
  Permalink

  Åh 🙁 Men du är så himla duktig som resonerar så, och att du tog dig igenom dagen! Håller tummarna att det fortsätter, men orkar du inte än så är det ok också.
  NICOLE recently posted..v. 44 Fredag, lördag, söndag

  Reply
  • 5 november, 2018 at 21:53
   Permalink

   Ja alltså vet inte om jag är så duktig men har i alla fall försökt <3

   Reply
 • 5 november, 2018 at 21:58
  Permalink

  Tycker du var riktigt duktig som orkade till jobbet, och med sorgen du bär på är det inte konstigt att du kanske inte ville laga mat. Och ibland är det gott att äta på max 🙂

  Reply
 • 5 november, 2018 at 22:49
  Permalink

  Man ska aldrig underskatta max.
  det är så himla smidigt med färdigmat ibland, och du. det är ju inte den sämsta maten.
  kram på dig 😀

  Reply
 • 5 november, 2018 at 23:48
  Permalink

  Åh vad gott med max, ibland behöver man dagar när man belönar sig själv, så helt rätt val av mat efter en jobbig dag ?

  Reply
 • 6 november, 2018 at 12:19
  Permalink

  Vad skönt att du kom iväg till jobbet. Man kan ju alltid välja att gå hem från jobbet om det känns för jobbigt. Kan tänka mig att det är skönt att tänka på något annat för en liten stund. Så gott med max, ibland är det skönt och inte laga mat. Stor kram
  Jennysvardag recently posted..Feberfri

  Reply
  • 6 november, 2018 at 19:39
   Permalink

   Ja jag tänker också så, orkar jag nu är jag där känns det jobbigt då går jag hemåt.

   Reply
 • 6 november, 2018 at 17:45
  Permalink

  Åh asså jag älskar verkligen Max, deras veganska nuggets och den veganska lyxshaken är typ det godaste jag ätit 🙂

  Reply
  • 6 november, 2018 at 19:44
   Permalink

   Visst är det gott :). Håller med dig för deras vego är verkligen så gott 😀

   Reply
 • 6 november, 2018 at 18:41
  Permalink

  Ja, det är verkligen jobbigt att arbeta när man bär på sorg. Man får liksom ta en dag i taget och se till att få tid att sörja då och då. Sorgen måste få ta plats. Kram till dig. ?

  Reply
  • 6 november, 2018 at 19:33
   Permalink

   Ja det är jättejobbigt :(. Jag gör det, jag låter den tar massor med plats men det är tufft verkligen 🙁

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: