Ny arbetsvecka och att äta på Max.

Idag startade en ny arbetsvecka och dagen har varit så himla känslofylld för mig. Jag var egentligen inte alls redo att börja jobba, men man måste gå tillbaka någon gång oavsett om det känns som man ska sprängas inombords. Jag klarade mig igenom arbetsdagen men efteråt var jag så slut att det fick bli MAX till middag för mig och William. Inte det nyttigaste och bästa direkt, men jag tog det idag. Jag vet inte varför egentligen, kanske för att jag bara behövde slippa laga middag.

Jag har klarat mig igenom en dag, men det betyder inte att jag känner mig som jag dragit någon lottovinst direkt. Jag sörjer och känner mig så himla tung inombords. Det saknas mig någon varje sekund och varje minut. Tiden är som i ett kugghjul, varje kväll lägger jag mig med en önskan att vakna upp ur denna mardröm. Varje morgon vaknar jag och vet att mardrömmen är sann. Jag förstår inte, jag kan inte handskas med detta det gör alldeles för ont.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

44 thoughts on “Ny arbetsvecka och att äta på Max.

 1. Ja, det är verkligen jobbigt att arbeta när man bär på sorg. Man får liksom ta en dag i taget och se till att få tid att sörja då och då. Sorgen måste få ta plats. Kram till dig. 🧡

 2. Vad skönt att du kom iväg till jobbet. Man kan ju alltid välja att gå hem från jobbet om det känns för jobbigt. Kan tänka mig att det är skönt att tänka på något annat för en liten stund. Så gott med max, ibland är det skönt och inte laga mat. Stor kram
  Jennysvardag recently posted..Feberfri

 3. Tycker du var riktigt duktig som orkade till jobbet, och med sorgen du bär på är det inte konstigt att du kanske inte ville laga mat. Och ibland är det gott att äta på max 🙂

 4. Du tror inte Du fått vara sjukskriven?
  Jag tror att Du behövde få varva er och bara vara idag efter jobbet och då är det bra att Ni kunde välja att äta på MAX.
  En eller ett par dagar med “skräpmat” har inte så stor betydelse en sån här gång.
  kramar om

  1. Det får jag säkert, men gick dit ändå idag. Kan alltid gå hem om det blir för tungt. Modifierade din kommentar lite, har ännu inte gått ut med något av det du skrev eftersom jag mailat dig om vad jag mår dåligt över.
   Så du vet varför <3

 5. Det är på något sätt ett steg in i verkligheten som fortsatt som vanligt trots att man själv varit i en stillastående bubbla. Så har jag känt i alla fall vid sorg eller stor ledsamhet. Skönt att du klarade dig igenom arbetsdagen! Förstår att det var en tillräckligt stor kraftsamling att ta dig igenom, och då är det ju helt OK att inte behöva laga middag. 🙂

 6. Starkt av dig att vara tillbaka på jobbet redan! Å ena sidan kan det nog vara bra att underhålla de vanliga rutinerna och att få komma ut och tänka på annat för en stund, men å andra sidan skall man nog vara försiktig med att inte skynda sig tillbaka för snabbt. Lyssna på signalerna <3

 7. Tänk så skönt det vore om man när livet känns som allra tyngst, kunde nypa sig i armen och vakna upp till en lättare verklighet. Tiden stressar inte upp sig när det gäller att läka själens sår…
  Hursomhelst tycker jag att det är helt okej att gå ut och äta snabbmat nångång när man känner att man inte orkar att ställa sig vid spisen. Är orken i botten så är den.
  Lillan Kind recently posted..Du lär alltid andra något om dig själv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.