Inlägget är i samarbete med Getpersonal.

Nu stundar vi juletid och som de flesta av oss vet så är det också tid för att köpa julklappar. Det är inte alltid så lätt att hitta julklappar i denna djungel, och vi behöver då och då lite tips på vad man skulle kunna köpa. Jag spanade in sidan Getpersonal och det första jag föll för var denna otroligt vackra klockbox med gravyr. Min son är fjorton år och älskar klockor, jag tänkte direkt att denna skulle passa honom, det är något han skulle kunna ha i många år och kanske främst blir denna uppskattad i vuxen ålder.

Sonens pappa älskar Whisky och det slog mig när jag såg dessa fina glas som du sedan kan få gravyr på skulle passa honom utmärkt. Jag tänker att det skulle kunna stå text som Världens bästa pappa, eller varför inte en text med hans favorit bland Whiskymärken. Jag tror att han skulle bli otroligt glad över denna present, och det skulle även vara väldigt roligt att köpa något som skulle uppskattas och användas år efter år.

Sonens pappa reser mycket i sitt jobb och när jag såg detta passfodral tänkte jag på honom direkt. Jag tror det skulle vara väldigt praktiskt att ge det till honom. På sådant vis skulle jag med en graverad text kunna skriva in kontaktuppgifter på passfodralet, om det skulle tappar bort under resan.

William ska på läger över nyår och en necessär är något han skulle behöva till den resan. Ännu mera praktiskt om den likt denna har gravyr eftersom min tonåring till son har ganska dålig koll på sina saker. De kan nämligen ligga lite överallt. Med namn och kanske även telefonnummer kanske han inte skulle lyckas tappa bort en necessär så lätt. Eller så önskedrömmer jag? Den är hur som helst väldigt fin och skulle passa honom.

Relaterade etiketter:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa