Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Mitt senaste beslut var att bli kursledare i ”Amningskurs för blivande föräldrar”, jag fick förfrågan i september eftersom jag är hjälpmamma. Jag satt inne på toaletten på jobbet och kände att, det bör vara ett tecken och bestämde mig för att tacka ja. Efter att ha gott kursen och nu hållit den med hjälp av mentor får jag nu sprida amningskunskaper till gravida och deras partners.

Att vara en del av Amningshjälpen, och att arbeta ideellt för att främja och stötta kvinnor i amningsfrågor känns fint för mig. Jag är oerhört glad över att kunna göra detta, att få bidra till att ge de kvinnor som vill amma hjälpen att lyckas.

Eftersom jag är en människa som bryr mig om andra, passar det mig oerhört bra. Jag är väldigt kärleksfull till nya människor och omhändertagande, den sidan av mig själv vill jag lyfta. Det kan jag göra genom detta beslut i livet.

24 kommentarer

  1. Jag tycker att det passar dig ,och det du här förmedlar om din personlighet, perfekt!
    Rätt person på rätt plats liksom.
    Tycker att det är fantastiskt att det finns människor som dig som är så villiga att ge av sig själva för andra!

  2. Vad fint ❤ när jag skulle få igång amningen med äldsta barnet hade jag några underbara sjuksköterskor på bb till hjälp, jag stötte också på en mindre bra som inte var lika omtänksam. så jag blir så glad att läsa att det finns såna som du som ställer upp med sin kunskap och omtanke helt ideellt 🙂

  3. Har sagt det förr och säger det igen, så superfint att du hjälper med detta ♥
    Tänk vad bra att ha nån som stöttar en när man kanske känner sig otillräcklig och allt är kaos med känslor högt och lågt. Man är ju så sårbar..

  4. Tycker du gjort ett bra val, kan man hjälpa/sprida kunskap så ska man tycker jag och det verkar passa dig bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa