Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag!

 1. Vad är något du trodde när du var liten skulle finnas eller vara uppfunnet idag?
 2. Till vilken tidsera (antingen bak eller fram i tiden) skulle du vilja åka till?
 3. Vad är en sak du vill att du ska ha gjort eller upplevt om 10 år?
 4. Tror du att det går att sia om framtiden?
 5. Vad står här näst på din agenda?

Vad är något du trodde när du var liten skulle finnas eller vara uppfunnet idag?
Oj jag vet inte. Jag tror inte jag tänkte på sådant som barn.

Till vilken tidsepok (antingen bak eller fram i tiden) skulle du vilja åka till?
Jag tror jag skulle vilja upplevt 1900-1979, känns som en spännande tid.

Vad är en sak du vill att du ska ha gjort eller upplevt om 10 år?
Gärna få minst ett barn till.

Tror du att det går att sia om framtiden?
Ja det tror jag. Det är många gånger jag känt på mig vad som ska hända och så sker det.

Vad står här näst på din agenda?
Att plugga med mina studiekamrater här på högskolan, hämta lite saker jag handlat efter vägen hem ska jag göra också.

34 kommentarer

 1. Åh ja men vilka fantasier man hade som barn men jag har ju glömt allt. Vad synd att man inte skrev upp sina tankar! Ska minsann skriva ner Miras tankar. Kram

 2. Var väl inget konstigt svar. 😉 Vad spännande att du har känt på dig saker! Det får du gärna berätta mer om, om du vill. 🙂

 3. Roligt tema om framtiden/tid!
  Min gammelfarmor föddes 1912 (tror jag) och dog 1999, hon upplevde nästan hela 1900-talet och det känns verkligen så roligt och häftigt ? Önskar att hon fanns idag så hon kunde berätta om de olika tiderna.
  Chanelle recently posted..Bra julfilmer på Netflix

 4. Jag skulle vilja åka tillbaka till Nicola Tesla och berätta för honom hur uppmärksammad han är i nutid, att allt han gjort faktiskt gjorde en skillnad. Hatar tanken på att han dog ensam och kände sig oönskad ?

 5. Häftigt att du upplever dig kunna sia om framtiden. Jag har också varit med om att saker sker som jag har känt på mig skall hända, men inte på ett sådant sätt att jag ser det som något annat än slump tror jag!

 6. Vilka bra frågor och svar, det var väl inget som var konstigt med det!
  Jag hade också velat uppleva 1900-1979, känns som en tid då det hände väldigt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: