Ett paket med Partylite.

När det var Hem och Villamässa i Falun så stod en säljare från Partylite där och visade upp sina saker. Jag fick förfrågan om att ha party så jag slog till. Det blev lite saker handlat, fina hjortar och en isbjörn med unge sedan två ljus, mealts och vanliga teljus. Nu har jag ljus för ett bra tag framöver.

Dessa hjortar föll jag verkligen för, det står nu utanför min lilla stuga jag köpte förra året via Partylite, tanken är att ni ska få se min samling av juldekoration men jag har helt enkelt inte haft tiden.

Så himla fin denna isbjörn med unge, föll verkligen direkt för den.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

14 thoughts on “Ett paket med Partylite.

 • 8 december, 2018 at 15:09
  Permalink

  Så fina! Jag hade nog också gärna velat ha den där isbjörnen också :’D

  Reply
 • 8 december, 2018 at 16:05
  Permalink

  Gillade verkligen isbjörnen! Har du partylite träffar själv också? Läser ibland om sånna men aldrig varit på det själv

  Reply
  • 8 december, 2018 at 18:40
   Permalink

   Visst är den söt :). Jag är värdinna så bjuder hit personer som kommer, sen är det en säljare som visar saker 🙂

   Reply
 • 8 december, 2018 at 16:18
  Permalink

  Åhh, jag älskar partylite!!
  Jag köpte alltid deras doftstickor i doften mullberry och det luktar SÅÅÅÅ GOTT!!!
  Synd att man inte kan beställa online, saknar mina doftstickor!!!

  Älskar hjortarna du köpte, super fina!!!

  Kram kram
  Jenny recently posted..Pepparkakor och födelsedag

  Reply
  • 8 december, 2018 at 18:38
   Permalink

   Man kan beställa online numera :D. Visst är de vackra :D.

   Reply
 • 8 december, 2018 at 18:51
  Permalink

  Wow vad fina saker du fick med hem, välbehövligt med massa fina goda doftljus i detta mörker. Massa kramar fina du <3

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: