Min bror hade köpt lite böcker åt mig som jag hämtade igår. Bland annat Kattresan, sedan en notbok och så Sagan om Isfolket.

När jag väntade William började jag läsa Saga om Isfolket men blev aldrig klar, så tanken är att börja samla på mig berättelsen så jag kan läsa ut den. Jag tyckte om böckerna som tjugoåring så ska bli spännande att se vad jag tycker idag, smaken kan ju förändras med åren.

8 kommentarer

  1. Vad roligt 🙂 Sagan om Isfolket har jag länge tänkt att jag skulle läsa, får se till att göra det snart 🙂 SV: nej de är en speciell form på dem. Typiska “Instagramglas” ser dem överallt där 🙂 Älskar dem 😀
    NICOLE recently posted..Hundra procent jul

  2. Jag har läst Sagan om Isfolket och jag har hela serien i min bokhylla 🙂
    Jag har även den andra serien som Margit Sandemo har skrivit, Häxmästaren och Ljusets rike.
    Nu läste jag dem första gången då de gavs ut… typ 80tal om jag minns rätt och jag tyckte nog de var bättre då än nu för nått år sedan då jag läste om hela serien.

    kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: