Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

19 dagar till julafton – dag 8.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 8 – Den bästa julklappen du fått?

Jag tror det var någon av alla de My little pony saker jag fick som barn, men även Barbiehuset samt Barbies hästtransport var en sådan sak som jag bara kände ren och skär lycka när jag fick.

6 Comments

  1. Åhh… jag minns när jag oxå fick en My little pony en jul… fick en blå med rosa hår och med rosa rosetter på rumpan (minns inte namnet). Var super glad för det var min första MLP, men hade ju helst velat ha en med vingar och horn och helst inte blå… haha!!

    Kram kram

  2. Oh, vad kul! Låter som en intressant utmaning så jag kanske hänger på. Jag kommer inte ihåg alla mina julklappar för att kunna välja ut ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: