Igår hämtade jag upp fyra My little ponys jag köpt tidigare i Avesta. Eftersom jag åkte från Västerås passade det då bra att hämta efter vägen. Det var Parfume puff place som jag inte ens visste om fanns som barn.

En North Star (rosa med vingar), Cherries Jubilee samt Peachey. Sedan en sea pony Tiny Bubbles tyvärr saknar hon sin badring, men den kanske man kan köpa någon annan gång.

4 kommentarer

  1. Det är så coolt med ditt my little pony intresse. Kul att du hittade några du inte hade. Jag har säkert 30 olika hemma pga dotterns intresse i det ?

  2. Hejsan! Kul att du samlar på MLP, jag hade ett gäng förut som jag sålde, det som fångar mina ögon och mitt hjärta numera är dockor som Barbie och Bratz och sådana dockor, ❤️❤️
    Anett Lindbom recently posted..Snö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: