19 dagar till julafton – dag 8.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 8 – Den bästa julklappen du fått?

Jag kan nog inte välja, är det något som betyder mycket för mig så är det saker jag får av någon. Jag tycker mycket om sådant som andra gett mig och därmed fyller allt en funktion i mitt hem. Jag tittar på saken och minns det, därmed kan jag inte välja. Jag älskar mina saker alldeles för mycket för det.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “19 dagar till julafton – dag 8.

 • 8 december, 2018 at 10:24
  Permalink

  Åh vilken härlig kalender du har nu på din blogg.
  Det är damma för mig . Jag kan inte välja den bästa julklapörn jag fått.. iaf på ett bra tag

  Reply
  • 8 december, 2018 at 18:50
   Permalink

   Visst är den härlig :). Så fint att du är lika där 🙂

   Reply
 • 8 december, 2018 at 11:24
  Permalink

  Så svårt och välja den bästa julklappen som man har fått. Jag kan inte heller välja av allt jag har fått
  Jennysvardag recently posted..Sovmorgon

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: