Falu kommun bjöd på julshow på Lugnet.

I onsdags bjöd Falu kommun på julshow på Lugnet. Det var julmat och trevligheter. Jag som skulle upp morgonen efter för att åka till Västerås stannade på julbordet men åkte hem efteråt. Kvällen till ära lockade jag håret.

Här ser ni fikabordet, där fanns diverse olika chokladsorter, mjuka kakor och kaffe eller te.

Där ser ni köerna till julbordet. Det fanns lika förra året ett helt långbord med massa gott för oss som äter vegetariskt eller specialkost.

Julmat och julmust, eftersom jag skull åka hemåt rätt tidigt så fick jag dricka julmust till maten. Dricker inte alkohol när jag ska köra inom ett par timmar så klart.

Kvällen var jättebra och verkligen en perfekt julgåva från kommunen precis som förra året. Insåg även med lockar att jag saknat att locka håret. Förr gjorde jag det alltid när jag skulle göra något speciellt, men sedan slutade jag av någon anledning? Ska locka håret oftare från och med nu.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

30 thoughts on “Falu kommun bjöd på julshow på Lugnet.

 1. Du är riktigt vacker i lockigt hår! Och maten du åt såg ju inte fy skam ut riktigt gott. Och det där dessert bordet hade jag kunnat plockat på mig allt chokladigt 😉

 2. Jag har ätit några gånger på Lugnet i samband att jag läste till lärare på distans där och vi var i Falun 1-2 ggr i månaden eller helger säger man väl. Då hade vi en del aktiviteter på Lugnet. Gott och trevligt med julbord tillsammans med kollegor.
  Kamilla recently posted..Juluppvisningen med Tullinge GF.

 3. Superfint att du har lockat håret! Låter även oerhört mysigt med julbord 😀

  Sv; vad roligt att du är med i tävlingen om en snug rug, stort lycka till! ❤

 4. Du var ju superfin i lockar! Det får du fixa oftare ju!! Ja det var en snäll kommun att bjuda på sådan storslagen fest., Att man inte ens blev bjuden 🙁 Kram
  Fnulan recently posted..Kloka Mira

 5. Vad fint med lockar! Jag har försökt lite med plattången här hemma att göra lockar sista tiden men det liknar mer bokstaven ”L” av någon konstig anledning och får jag väl till någon lock så är den borta inom några sekunder.

  Vad fint de hade gjort det vid julshowen. Blir nästan lite avis när jag ser din plocktallrik även om jag givetvis unnar dig den!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: