Falu kommun bjöd på julshow på Lugnet.

I onsdags bjöd Falu kommun på julshow på Lugnet. Det var julmat och trevligheter. Jag som skulle upp morgonen efter för att åka till Västerås stannade på julbordet men åkte hem efteråt. Kvällen till ära lockade jag håret.

Här ser ni fikabordet, där fanns diverse olika chokladsorter, mjuka kakor och kaffe eller te.

Där ser ni köerna till julbordet. Det fanns lika förra året ett helt långbord med massa gott för oss som äter vegetariskt eller specialkost.

Julmat och julmust, eftersom jag skull åka hemåt rätt tidigt så fick jag dricka julmust till maten. Dricker inte alkohol när jag ska köra inom ett par timmar så klart.

Kvällen var jättebra och verkligen en perfekt julgåva från kommunen precis som förra året. Insåg även med lockar att jag saknat att locka håret. Förr gjorde jag det alltid när jag skulle göra något speciellt, men sedan slutade jag av någon anledning? Ska locka håret oftare från och med nu.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

30 thoughts on “Falu kommun bjöd på julshow på Lugnet.

 • 8 december, 2018 at 19:37
  Permalink

  Men vad gulligt av kommun att bjuda på en helkväll, käk och grejer dessutom! Det såg riktigt mystigt ut, är du kvar i Västerås? 🙂

  Reply
 • 8 december, 2018 at 20:45
  Permalink

  Gud vad mysigt! Jag skulle verkligen behöva en sådan där julig kväll för att få lite julstämning 🙂

  Reply
 • 8 december, 2018 at 21:12
  Permalink

  Vad fint med lockar! Jag har försökt lite med plattången här hemma att göra lockar sista tiden men det liknar mer bokstaven ”L” av någon konstig anledning och får jag väl till någon lock så är den borta inom några sekunder.

  Vad fint de hade gjort det vid julshowen. Blir nästan lite avis när jag ser din plocktallrik även om jag givetvis unnar dig den!

  Reply
  • 12 december, 2018 at 23:03
   Permalink

   Tack :D. Jag har en locktång jag gör med, aldrig fått till med plattången hehe :D. Ja det var verkligen det 🙂

   Reply
 • 8 december, 2018 at 21:39
  Permalink

  Låter som en trevlig kväll, maten såg väldigt god ut.
  Jag måste också bara säga att du är så GALET vacker, dina ögon wow!
  Ida recently posted..Frågestund del 2

  Reply
 • 8 december, 2018 at 22:48
  Permalink

  Du var ju superfin i lockar! Det får du fixa oftare ju!! Ja det var en snäll kommun att bjuda på sådan storslagen fest., Att man inte ens blev bjuden 🙁 Kram
  Fnulan recently posted..Kloka Mira

  Reply
  • 12 december, 2018 at 22:58
   Permalink

   Tusen tack fina du :D. Jag får göra det :). Ja verkligen 😀

   Reply
 • 8 december, 2018 at 22:52
  Permalink

  Superfint att du har lockat håret! Låter även oerhört mysigt med julbord 😀

  Sv; vad roligt att du är med i tävlingen om en snug rug, stort lycka till! ❤

  Reply
 • 8 december, 2018 at 23:04
  Permalink

  Jag har ätit några gånger på Lugnet i samband att jag läste till lärare på distans där och vi var i Falun 1-2 ggr i månaden eller helger säger man väl. Då hade vi en del aktiviteter på Lugnet. Gott och trevligt med julbord tillsammans med kollegor.
  Kamilla recently posted..Juluppvisningen med Tullinge GF.

  Reply
  • 12 december, 2018 at 22:55
   Permalink

   Aha :). Det här är arrangerat av kommunen så denna plats finns inte annars :). Men tror jag vet vilka restauranger du besök på Lugnet 🙂

   Reply
 • 8 december, 2018 at 23:57
  Permalink

  Vad kul 😀 Jag skulle egentligen på julbord idag men fick tyvärr förhinder 🙁

  Reply
 • 9 december, 2018 at 01:49
  Permalink

  Du är riktigt vacker i lockigt hår! Och maten du åt såg ju inte fy skam ut riktigt gott. Och det där dessert bordet hade jag kunnat plockat på mig allt chokladigt 😉

  Reply
 • 9 december, 2018 at 15:11
  Permalink

  Vad mysigt med julshow! Alltså älskar verkligen december, typ mysigaste månaden som finns ! 🙂
  Evelina recently posted..SUIT UP

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: