Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 17 – Min mest minnesvärda jul.

Jag tänker alltid på jularna som barn i Maggås när jag tänker på julen. Det var jag, min mamma och syskon som firade tillsammans med mormor och morfar. Morfar var tomte, och vi hade det så fint tillsammans.

Tänker även på första och egentligen alla jular med William, de har betytt massor för mig varje år.

16 kommentarer

 1. Känns som att de bästa jularna var när man var liten, haha! Nu längtar jag dock efter första julen med min sambo <3

 2. Så fint det låter att läsa om dina jular när du var liten. Alla min jular har vart bra. Sen blir det så speciellt när man får egna barn och firar jul. I år ska det blir så mysigt på julafton
  Jennysvardag recently posted..Vit magi

 3. Julen är verkligen magisk när man är barn!
  Visst är alla paket roligt och det man väntar på när man är liten.
  Men nu när jag har tänkt efter så är inte det man minns mest paketen man fick utan det är faktiskt stämningen, familjen, glädjen, dofterna och att man fick en hel dag med familjen då mamma och pappa (och övrig släkt) inte var stressade eller på dåligt humör!
  🙂

  Ha en fin dag
  Kram kram
  Jenny recently posted..Julutmaning dag 17

 4. Det verkar som dina jular är och var fantastiska ❤❤❤
  Kul utmaning, jag funderade oxå att gå med i något sådant, men det blev inte så ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: