Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

En bank tillsammans.

Det finns något som får mig nervös så fort jag hör det ordet och det är ekonomi. Just pengar betyder väldigt lite för mig personligen, sådant här får man inte säga högt men så känner jag. Är det något som jag är riktigt dålig med så är det pengar, saker betyder något för mig men pengar är något som kommer in på kontot och sedan finns där, jag har liksom aldrig lärt mig det där fina med att respektera pengar.

Jag har ett aktivt sparande, men i helgen fick jag nästintill panik när ett brev kom om hur jag skulle förvalta min tjänstepension. Vilken tjänstepension tänkte jag?

Som du märker jag är en rookie och totalt ointresserad. Det är därför tjänster som Lendify är extra intressanta. Om du blir medlem hos Lendify så blir du en del i din egen bank. Där du är den som lånar och samtidigt kan låna ut pengar. Istället för att din vanliga bank tar höga räntor och avgifter som du aldrig få ta del av, blir du och Lendify ett slags team. Förstår du vilken grej, du får ta del av räntan! Du är inte den som betalar men inget får tillbaka.

Jag anser att Lendify är något som verkligen är intressant för mig. Speciellt då jag som ni ser innan har väldigt lite intresse i det här med ekonomi. Men Lendify gör det absolut roligare, för mig och jag vill lära mig mera. Lendify är det självklara valet för mig om jag skulle vilja investera eller låna pengar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.