Julkalendern: Lucka nummer 19: ” En resa jag ångrar att jag inte gjorde”

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Jag är ingen människa som gillar att resa, dit jag vill låter jag fötterna eller bilen ta mig, men annars är jag nöjd med att vara här och nu. Det finns inga resor jag saknat i livet. Kanske ibland att jag känner mig ledsam över att jag är flygrädd för att det skulle vara kul att åka till Grekland, men det är inget jag ångrar att jag inte gör.

Jag tänker att det nog finns en anledning till att jag inte ångrar resor.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

25 thoughts on “Julkalendern: Lucka nummer 19: ” En resa jag ångrar att jag inte gjorde”

 • 19 december, 2018 at 06:20
  Permalink

  Vad skönt att du känner så, det sista jag vill när jag blir äldre är att ångra något jag inte gjort. Är de något annat du ångrar att du inte gjort? Kram<3

  Reply
  • 20 december, 2018 at 23:31
   Permalink

   Ja absolut :). Nej jag tror inte det, jag gör alltid det jag vill göra 🙂

   Reply
 • 19 december, 2018 at 07:12
  Permalink

  Känner likadant där! Är fullt nöjd med att stanna i Sverige och inte resa runt för mycket, fast hade varit ganska skönt med lite sol och värme dock ?

  Reply
 • 19 december, 2018 at 07:30
  Permalink

  Så härligt att höra att du inte ångrar någon resa. Jag är heller ingen som gillar att resa kan nog också vara för att jag är flygrädd. Jag skulle vilja åka till USA någon gång men vet inte om jag vågar flyga så långt och länge ?
  Jennysvardag recently posted..Loui smider alltid planer med vargen

  Reply
 • 19 december, 2018 at 08:04
  Permalink

  Jag tror det är så med resor att har man aldrig fått smak för det så saknar man det inte. Nu när vi har småbarn reser vi inte alls mycket och jag saknar det inte heller så mycket, gillar att vara hemma. Men när jag väl reste var ju det helt fantastiskt.

  Reply
  • 20 december, 2018 at 23:30
   Permalink

   Kan nog vara så, men även att människor är olika. Vissa vill se sig om och andra av oss vill helst bara hänga hemma 😀

   Reply
 • 19 december, 2018 at 08:18
  Permalink

  Jag har flera drömresemål. En dag ska jag komma till New York till exempel. Men det är inte superviktigt för mig just nu.
  Hannas krypin recently posted..Utelek i snön

  Reply
 • 19 december, 2018 at 08:32
  Permalink

  Skönt att inte ha nån resa som du ångrar att du inte gjorde. Även om det är tråkigt att vara flygrädd så är det ju bra för miljön att inye flyga.??

  Reply
  • 20 december, 2018 at 23:29
   Permalink

   Ja det är skönt. Jag sörjer inte att vara flygrädd :). Att resa är inte så viktigt i mitt liv 🙂

   Reply
 • 19 december, 2018 at 08:44
  Permalink

  Jag kan faktiskt inte heller komma på en resa jag ångrar att jag inte gjort, det finns ju fortfarande tid om man nu känner att man vill. Finns en massa att se bara här i sverige också så man slipper flyg 😉

  Reply
 • 19 december, 2018 at 08:57
  Permalink

  Skönt att du inte ångrar något, de ska man inte göra. Grekland är dock amazing!

  Reply
 • 19 december, 2018 at 09:38
  Permalink

  Alla tycker inte om detta med resor, 🙂 Jag gillar verkligen inte att landa, men det är som att föda barn, man glömmer så fort man landat och sen gör man det igen 🙂

  Reply
  • 20 december, 2018 at 23:23
   Permalink

   Ja absolut, jag har inte så mycket för det där med resor 🙂

   Reply
 • 19 december, 2018 at 13:43
  Permalink

  Så skönt att du ändå känner så, att du inte ångrar något! ? jag önskar att jag kunde resa mer men än ångrar jag inget för det kanske kommer sen ?
  Emelie recently posted..Det går absolut inte!

  Reply
  • 20 december, 2018 at 23:23
   Permalink

   Jag tror inte att jag kommer ångra mig, jag försöker tänka att det är svårt att ångra något man aldrig ens velat göra 😉

   Reply
 • 19 december, 2018 at 17:39
  Permalink

  Jag var under många många år väldigt flygrädd så vi reste bara med bil men jag kände att det begränsade oss. Så jag tvingade mig själv att ta mig i kragen och våga vilket jag inte ångrar. Men på den punkten är vi alla olika och känner olika vilket vi ska få göra.
  Znogge recently posted..Jag tittar inte…

  Reply
  • 20 december, 2018 at 23:22
   Permalink

   Intressant :). Ja man är ju det, jag har väl inte egentligen heller behovet av att flyga 🙂

   Reply
 • 19 december, 2018 at 21:32
  Permalink

  Ångra nä men drömma gör jag. Jag vill åka Sverige runt i husbil eller med husvagn. Jag vill åka till London och kanske något varmt land långt bort. Jo, jag ångrar att jag inte åkte mer till Gotland när jag hade chansen.

  Reply
  • 20 december, 2018 at 23:19
   Permalink

   Låter som en fin plan :). Hoppas det går i verket för dig 🙂

   Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: