Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Julkalendern: Lucka nummer 19: ” En resa jag ångrar att jag inte gjorde”

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Jag är ingen människa som gillar att resa, dit jag vill låter jag fötterna eller bilen ta mig, men annars är jag nöjd med att vara här och nu. Det finns inga resor jag saknat i livet. Kanske ibland att jag känner mig ledsam över att jag är flygrädd för att det skulle vara kul att åka till Grekland, men det är inget jag ångrar att jag inte gör.

Jag tänker att det nog finns en anledning till att jag inte ångrar resor.

25 Comments

 1. Vad skönt att du känner så, det sista jag vill när jag blir äldre är att ångra något jag inte gjort. Är de något annat du ångrar att du inte gjort? Kram<3

 2. Känner likadant där! Är fullt nöjd med att stanna i Sverige och inte resa runt för mycket, fast hade varit ganska skönt med lite sol och värme dock ?

 3. Så härligt att höra att du inte ångrar någon resa. Jag är heller ingen som gillar att resa kan nog också vara för att jag är flygrädd. Jag skulle vilja åka till USA någon gång men vet inte om jag vågar flyga så långt och länge ?

 4. Jag tror det är så med resor att har man aldrig fått smak för det så saknar man det inte. Nu när vi har småbarn reser vi inte alls mycket och jag saknar det inte heller så mycket, gillar att vara hemma. Men när jag väl reste var ju det helt fantastiskt.

 5. Skönt att inte ha nån resa som du ångrar att du inte gjorde. Även om det är tråkigt att vara flygrädd så är det ju bra för miljön att inye flyga.??

 6. Jag kan faktiskt inte heller komma på en resa jag ångrar att jag inte gjort, det finns ju fortfarande tid om man nu känner att man vill. Finns en massa att se bara här i sverige också så man slipper flyg 😉

 7. Alla tycker inte om detta med resor, 🙂 Jag gillar verkligen inte att landa, men det är som att föda barn, man glömmer så fort man landat och sen gör man det igen 🙂

 8. Själv älskar jag att resa, men gillar inte själva flyg-delen 🙂 Men alla är ju olika, min mamma gillar inte heller att resa, och har heller aldrig saknat det 🙂 så länge man själv är nöjd!

 9. Så skönt att du ändå känner så, att du inte ångrar något! ? jag önskar att jag kunde resa mer men än ångrar jag inget för det kanske kommer sen ?

 10. Jag var under många många år väldigt flygrädd så vi reste bara med bil men jag kände att det begränsade oss. Så jag tvingade mig själv att ta mig i kragen och våga vilket jag inte ångrar. Men på den punkten är vi alla olika och känner olika vilket vi ska få göra.

 11. Ångra nä men drömma gör jag. Jag vill åka Sverige runt i husbil eller med husvagn. Jag vill åka till London och kanske något varmt land långt bort. Jo, jag ångrar att jag inte åkte mer till Gotland när jag hade chansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: