Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

19 dagar till julafton – dag 21.

Jenzel.se har en utmaning i sin blogg, och jag ställer gärna upp på sådant.

Dag 21 – Bakar eller köper du färdigt gottis till jul (kola, pepparkakor osv)

Tycker om att baka men har sällan tid med saken. Det var nog senast innan jag började jobba som lärare som vi julbakade. Så numera handlar jag bara, visst är det godast med bakat man men ska ha tiden också.

8 Comments

  1. Vi brukar försöka baka mycket eget. Förra året hann vi dock inte det. Vi stod med alla förberedelsser den 23 och det gör jag inte om. Den stressen var inte så kul.

  2. Du har så rätt, bättre att underlätta för sig själv och baka istället när man har tid och lust. Jag bakar väldigt sällan mest på grund av tidsbrist.

  3. Jag är uppvuxen med att man SKA göra sitt julgodis och jag brukade kämpa på med det men jag tycker att du har helt rött, man ska ha tiden för det också (för att inte tala om energin).
    Jag ska försöka svänga ihop några mintkyssar eller knäck ikväll, om det inte blir av så förlåter jag mig och handlar julgodis imorgon istället!

    1. Så fint skrivet <3. Jag har också det där i mig att göra själv, samtidigt så har man en gång kraschat får man slänga ner lite krav också. Man behöver liksom inte göra allt perfekt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: