Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Julkalender

Julkalendern: Lucka nummer 21: ” Ett val jag haft ångest för”

Julkalendern är skapad av Johanna kajson.

Eftersom jag lider av ångest som kommer krypande på mig när jag minst anar det får jag säga att det är en del av livet. Jag får ångest av något jag sagt eller inte sagt, över saker jag gjorde som barn, av att dricka ett glas vin eller inte dricka ett glas vin.

Jag får ångest av de val jag dagligen är tvungen att göra, eftersom val pressar inför beslut jag ogärna vill ta. Mitt liv är en karusell av ångest, och ångest gör väldigt ont.

20 Comments

  1. Jag känner igen mig en del. Det är kanske ingen stor ångest jag får, men jag ältar fram och tillbaka över minsta lilla som sen sitter länge i huvudet och stör. :/ Kan därför bara föreställa mig hur det är med riktig ångest och hur den känns.

  2. Ångest måste vara jättetufft att leva med. Visst att jag kan ha perioder av det, men inte så mycket så det blir ett handikapp.

  3. Kan relatera så mycket! Har också GAD och man får ångest av allt. Ångest av att äta godis, ångest av att inte äta godis osv. Så alla större val är så jobbiga..

  4. Många som inte haft ångest tänker kanske att det är väl ingenting att ha ångest över om man ska dricka ett glas vin eller inte. Men alla som har eller haft ångest vet att de minsta småsaker kan ge ångest som kan förstöra hela dagar. Kram till dig

  5. Förstår precis vad du menar. Har ständigt också ångest när det kommer till val och blir liksom pressad in i ett hörn och kan inte fatta ett vettigt beslut utan ältar fram och tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d